* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Monday, December 22, 2014

SEMI INSTANT SHAWL CHLOE BATCH II #CHL

Assalammualaikum dear sisters :)

Alhamdulillah, kami dapat restock Chloe.. 
Sbb sekarang mmg tgh hot instant shawl. Chloe kami adalah semi instant shawl. Cara memakai Chloe adalah semudah ABC. Kami pasti anda mmg dah biasa dgn semi instant shawl...

Keistimewaan Chloe, adalah fabriknya yg diperbuat daripada cotton yg ringan dan comfy. Chloe mmg dah siap jahit bawah dagu ye. 

Plus tak memerlukan ketelitian utk menggosok.. best kan?? Sbb mmg susah nk berkedut.

Chloe mempunyai bukaan muka yg besar.. utk apa??
Memudahkan semua saiz muka dapat menggayakan Chloe. Anda juga boleh meggayakan Chloe dgn inner (Cth seperti gambar tutorial)



Tutorial di bawah ni pula cara lain utk nampak ala hoodie gitu :)



Type : Semi instant shawl

Measurement : 1.75m x 0.7m (Fit to all)

Material : High quality cotton

PRICE : RM39 only!!!
(Tidak termasuk postage)



 CHL 17
Status : SOLD OUT

 CHL 18
Status : SOLD OUT

 CHL 19
Status : SOLD OUT

 CHL 20
Status : SOLD OUT

 CHL 21
Status : SOLD OUT

 CHL 22
Status : SOLD OUT

 CHL 23
Status : SOLD OUT

 CHL 24
Status : SOLD OUT

 CHL 25
Status : SOLD OUT

 CHL 26
Status : SOLD OUT

 CHL 27
Status : SOLD OUT

 CHL 28
Status : SOLD OUT

CHL 29
Status : SOLD OUT

 CHL 30
Status : SOLD OUT

 CHL 31
Status : SOLD OUT

CHL 32
Status : SOLD OUT

CHL 33
Status : SOLD OUT


Tuesday, December 16, 2014

SYRIA MAYA BATCH III (MOSS CREPE) #MAY

Assalammualaikum dearies :)

Kepada peminat setia syria Maya, kami keluarkan Maya menggunakan fabrik moss crepe yg selesa dan sejuk sgt bila pakai... juga stretchy ye sisters.. plus tak jarang. Uol mmg kena try..besttt
Penggunaan 1 tone warna memudahkan anda utk menggayakan Maya dengan semua jenis baju dan majlis... 
Maya adalah kategori instant shawl ye.. terus je sarung mcm pakai syria dan terus nampak efek curl di bahagian tepi mcm pakai shawl oke :)
 Sama ada anda menggayakan maya dengan inner atau tidak, Maya tetap menarik.

Type : Syria (Instant shawl)

Size : Free size (Fit to all) 
Labuh depan selepas pakai -+46cm


PRICE : RM35 only!!!
(Tidak termasuk inner dan postage)




 MAY 32
 Status : SOLD OUT


 MAY 33
 Status : SOLD OUT


 MAY 34
 Status : SOLD OUT


 MAY 35
 Status : Available


 MAY 36
 Status : SOLD OUT


 MAY 37
 Status : SOLD OUT


 MAY 38
 Status : SOLD OUT


 MAY 39
 Status : SOLD OUT


 MAY 40
 Status : SOLD OUT


MAY 41
 Status : SOLD OUT


Wednesday, December 10, 2014

SEMI INSTANT SHAWL CHLOE #CHL

Assalammualaikum dear sisters,

Memperkenalkan Chloe kepada anda..
Sbb sekarang mmg tgh hot instant shawl. Chloe kami adalah semi instant shawl. Cara memakai Chloe adalah semudah ABC. Kami pasti anda mmg dah biasa dgn semi instant shawl...
Keistimewaan Chloe, adalah fabriknya yg diperbuat daripada cotton yg ringan dan comfy.
Plus tak memerlukan ketelitian utk menggosok.. best kan?? Sbb mmg susah nk berkedut.
Chloe mempunyai bukaan muka yg besar.. utk apa??
Memudahkan semua saiz muka dapat menggayakan Chloe. Anda juga boleh meggayakan Chloe dgn inner (Cth seperti gambar tutorial)


(Model menggayakan Chloe dgn inner)


Type : Semi instant shawl

Measurement : 1.75m x 0.7m (Fit to all)

Material : High quality cotton

ALL SOLD OUT

PRICE : RM39 only!!!
(Tidak termasuk postage)





 CHL 01
Status : SOLD OUT

 CHL 02
Status : SOLD OUT

 CHL 03
Status : SOLD OUT

 CHL 04
Status : SOLD OUT

 CHL 05
Status : SOLD OUT

 CHL 06
Status : SOLD OUT

 CHL 07
Status : SOLD OUT

 CHL 08
Status : SOLD OUT

 CHL 09
Status : SOLD OUT

CHL 10
Status : SOLD OUT

 CHL 11
Status : SOLD OUT

 CHL 12
Status : SOLD OUT

 CHL 13
Status : SOLD OUT

 CHL 14
Status : SOLD OUT

 CHL 15
Status : SOLD OUT

CHL 16
Status : SOLD OUT

 
Blog Design by Delicious Design Studio