* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Monday, August 25, 2014

SHAWL REHA STRIPE (PREMIUM COLLECTION) #RHS

Assalammualaikum,




Menampilkan koleksi premium kami..
Shawl Reha butterfly Stripe.

Reha stripe ini dihasilkan dengan cantuman 2 tone warna yg menarik.
Tambahan manik mutiara pada setiap cantuman dan bahagian tepi mmg membuatkan Shawl Reha stripe nampak eksklusif...

Kali ini hanya ada 6 warna sahaja utk tatapan anda :)

Type : Shawl (Butterfly cutting)

Size : Fit to all



PRICE : RM85
(Tidak termasuk postage)




 RHS 01
Status : SOLD OUT

 RHS 02
Status : Available

 RHS 03
Status : Available

 RHS 04
Status : SOLD OUT

 RHS 05
Status : Available

RHS 06
Status : SOLD OUT

HALFMOON PRINCESS #HPR

Assalammualaikum,


Koleksi terbaru dan cantik sgt utk semua..
Halfmoon Princess.
Nama halfmoon ni anak yg bagi sbb dia cakap pakai tudung ni nmpk mcm princess la mami..keh3 :)

Tapi halfmoon ni mmg nmpk elegen sgt walaupun simple... 
Manik mutiara dengan kristal menaikkan seri.

Nak bagi tahu ni, halfmoon Princess ni sgt limited yer sbb kami keluarkan sebagai pengenalan. In Shaa Allah akan restock dengan warna2 yg baru. cuma tak pasti bila yer.. So, kalau anda ingin menjadi yg terawal melaram dengan halfmoon ni, cepat2 order k..

1st come, 1st serve

SERIOUS BUYER ONLY!!!

Type : Halfmoon (Shawl)

Material : Chiffon georgette


BEST PRICE : RM65 ONLY!!!
(Tidak termasuk postage)




 HPR 01
Status : SOLD OUT

 HPR 02
Status : SOLD OUT

 HPR 03
Status : SOLD OUT

 HPR 04
Status : SOLD OUT

 HPR 05
Status : SOLD OUT

 HPR 06
Status : SOLD OUT

 HPR 07
Status : SOLD OUT

 HPR 08
Status : SOLD OUT

 HPR 09
Status : SOLD OUT

 HPR 10
Status : SOLD OUT

 HPR 11
Status : SOLD OUT

HPR 12
Status : SOLD OUT

HPR 13
Status : SOLD OUT

Monday, August 18, 2014

SALE!! SALE!! SOFT AWNING INSTANT REHA #RSA

Assalammualaikum,

Untuk minggu ini kami buat SALE untuk soft awning instant Reha oke!!!
Antara best selling..
Stock limited..so hurry up sisters :)


T&C 


Please note, 

* No reservations allowed for SALE items.
* Immediate payment required.
* No more further discount
* All price not including postage cost
 * Serious buyer only!!!! 
*Valid from 19th August 2014 (while stock last)




SHAWL BUTTERFLY KRISTAL (RESTOCKED) #RH

Assalammualaikum,

Ramai sgt yang tanya shawl butterfly kristal ni..
Good news kami dapat restock tapi tak banyak ye kuantiti yg ada..
so sila cepat2 order..hehe....
Yang tag SOLD OUT tak restock tau :)  

REPOST:

Kepada peminat tegar Shawl butterfly Reha!!!
Kami dapat restock mostly warna sama cuma ada 2-3 warna baru...
Manik kali ini kami pakai kristal pulak tau... shining gitu :)

Sedikit info psl Shawl Reha, shawl reha adalah shawl yg mempunyai cutting tersendiri utk memudahkan anda yg mmg suka cepat dan kemas..
Ramai yg telah mencuba, anda bagaimana? (iklan radio ;p)




Shawl Reha boleh digayakan bersama inner neck soft awning atau hard awning mengikut keselesaan anda ;)


 (TUTORIAL SHAWL REHA)

Type : Shawl (Butterfly cutting)

Size : Standard (Fit to all)



BEST PRICE : RM69 only!!!!
(Market price RM89)
(Tidak termasuk postage)



 RH 35
Status : SOLD OUT

 RH 36
Status : SOLD OUT

 RH 37
Status : SOLD OUT

 RH 38
Status : SOLD OUT

 RH 39
Status : SOLD OUT

 RH 40
Status : SOLD OUT

 RH 41
Status : Available

 RH 42
Status : SOLD OUT

 RH 43
Status : Available

 RH 44
Status : SOLD OUT

 RH 45
Status : SOLD OUT

RH 46
Status : Available

 RH 47
Status : Available

 RH 48
Status : Available

 RH 49
Status : Available

 RH 50
Status : SOLD OUT

 RH 51
Status : SOLD OUT

RH 52
Status : Available

 RH 53
Status : Available

 RH 54
Status : SOLD OUT

RH 55
Status : Available

Tuesday, August 12, 2014

SHAWL BUTTERFLY REHA (VELVET) #RV

Assalamualaikum sisters,

Peminat-peminat setia Shawl Reha, ada fabrik terbaru utk anda :)
Cantik, cute, gojes..semu ada la..haha
Fabrik terbaru ni high quality chiffon yer...corak yg tompok2 tu actually velvet..hehe...

Didatangkan dengan 20 warna pelbagai corak..
Anda kena grab cepat2 oke sebelum habis ;)


Type : Shawl (Butterfly cutting)

Size : Standard (Labuh dagu ke bawah selepas twist -+45cm)


Material : Chiffon 


PRICE : RM32 each!!!!

SYAWAL OFFER : 
BUY 2 PCS AND ABOVE GET RM30 EACH!!!

(While stock last)
(Tidak termasuk postage)


RV 01
Status : SOLD OUT

 RV 02
Status : SOLD OUT

 RV 03
Status : Available

 RV 04
Status : SOLD OUT

 RV 05
Status : Available

 RV 06
Status : Available

 RV 07
Status : Available

 RV 08
Status : Available

 RV 09
Status : Available

 RV 10
Status : Available

 RV 11
Status : Available

RV 12
Status : Available

 RV 13
Status : Available

 RV 14
Status : Available

 RV 15
Status : Available

 RV 16
Status : Available

 RV 17
Status : Available

 RV 18
Status : Available

 RV 19
Status : Available

RV 20
Status : Available
 
Blog Design by Delicious Design Studio