* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Tuesday, April 01, 2014

SYRIA POLOS PLAIN COTTON (INSTANT-SOFT AWNING) #PM

Assalammualaikum,

Minggu ini kami keluarkan koleksi kegemaran ramai :0
Syria polos cotton plain.
Syria polos ini ialah tudung soft awning, instant iaitu inner dan outer dijahit sekali.

Untuk batch kali ini kami gunakan fabrik hard cotton utk bahagian awning...
So mmg sgt mudah bentuk ye uols :)

Dengan 17 warna menarik utk anda pilih.

Type : Soft awning (Instant)

Size : M 
(Labuh dagu ke bawah -+43cm)


PRICE : RM32
 BEST OFFER : Buy 2pcs and above get RM2 OFF each!!!!
(Tidak termasuk postage)



 PM 01 (Green Tourqoise/medium pink)
Status : SOLD OUT

 PM 02 (Brown mahagony/soft salmon) 
Status : SOLD OUT

 PM 03 (Medium pink/Naples yellow) 
Status : SOLD OUT

 PM 04 (Black/Dark gray)
Status : SOLD OUT

 PM 05 (Medium sky blue/medium pink) 
Status : SOLD OUT

 PM 06 (Dark brown/Beige) 
Status : SOLD OUT

 PM 07 (Light coral/Maroon) 
Status : SOLD OUT

 PM 08 (Beige/Mint) 
Status : SOLD OUT

 PM 09 (Dark gray/Dark red) 
Status : SOLD OUT

 PM 10 (Naples yellow/Black) 
Status : SOLD OUT

 PM 11 (Salmon/Dark brown) 
Status : SOLD OUT

 PM 12 (Dark teal/magenta) 
Status : SOLD OUT

 PM 13 (Black/medium pink) 
Status : SOLD OUT

 PM 14 (Mint/Soft salmon) 
Status : SOLD OUT

 PM 15 (Royal blue/Mustard) 
Status : SOLD OUT

 PM 16 (Mulberry/Dark purple) 
Status : SOLD OUT

PM 17 (Golden brown/Dark olive) 
Status : SOLD OUT

5 comments:

Nuqman Naqib said...

Assalam sis. Pls restock PM04, 05, 06, 09, 17. Nakkk sgt.

Hanisah Ishak said...

Salam sis..yg ni akan restock ke?

eve8 said...

salam,, please restock PM04,06,09,11,16,17. soft awning ni senang dipakai.. suka sangat kat color combination tu..please!!

myunisa said...

Semua dah sold out..apa yg ada? Bisnes atau iklan je

mohammad faizi akmal said...

x pyh ltk la klu dh sold out...wt skit ati je la...bijakkkkk btol

Post a Comment

 
Blog Design by Delicious Design Studio