* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Tuesday, August 27, 2013

SYRIA POLOS COTTON PRINTED (INSTANT) #PB

Assalammualaikum,

Sudah agak lama kami tak update syria polos cotton bercorak :)
Utk anda yang baru mengenali syria polos ni, syria polos atau lebih dikenali sebagai syria atab/syria instant ni outer dan inner dicantum dan dijahit sekali..so sarung je..

Awning lembut kami gunakan material cotton denim yg tebal sikit utk mudah dibentuk :)

Size : M (labuh dagu ke bawah -+44cm)


Price : RM36 each

COMBO PRICE : 3 PCS FOR RM100 ONLY!!!!
(Harga tidak termasuk postage)




 PB 01
Status : OUT OF STOCK

 PB 02
Status : OUT OF STOCK

 PB 03
Status : OUT OF STOCK

 PB 04
Status : OUT OF STOCK

 PB 05
Status : OUT OF STOCK

 PB 06
Status : OUT OF STOCK

 PB 07
Status : OUT OF STOCK

 PB 08
Status : OUT OF STOCK

 PB 09
Status : OUT OF STOCK

 PB 10
Status : OUT OF STOCK

 PB 11
Status : OUT OF STOCK


Wednesday, August 21, 2013

SYRIA CHIFFON KAMILA #KMS

Assalammualaikum,

Syria chiffon kamila ni sama mcm design tahun lepas yer..cuma kali ni menggunakan manik yg sgt cantik n besar sikit :)

Warna dah tak banyak ye sbb banyak yg dah habis..maaf...
 1st come. 1st serve.

Sesuai digayakan ke rumah terbuka atau majlis rasmi..
Nak pakai gi kedai pun apa salahnya :) :) :)


Size : M

Material : High Quality Chiffon


Price : RM68 (OUTER SAHAJA)
(Tidak termasuk postage)






 KMS 01
Status : OUT OF STOCK


KMS 02
Status : OUT OF STOCK



KMS 03
Status : OUT OF STOCK



KMS 04
Status : OUT OF STOCK



 KMS 05
Status : OUT OF STOCK


KMS 06
Status : OUT OF STOCK



KMS 07
Status : OUT OF STOCK


HIJAB EKSPRES LYCRA PRINTED #ELM

Assalammualaikum,

Kembali kita dengan corak2 lagi ye :)
Hijab ekspres lycra printed.

Ada 18 corak dan warna yer.. rambang mata..hehe


Jom tgk mana yg berkenan..
Pastinya semua menambat hati... :)

Type : Hard awning (Thai silk)

Size : M 
(Labuh dagu ke bawah -+45cm)


Offer Price : RM29 ONLY!!!!
(Tidak termasuk postage)



 ELM 01
Status : OUT OF STOCK

 ELM 02
Status : OUT OF STOCK

 ELM 03
Status : Available

 ELM 04
Status : OUT OF STOCK

 ELM 05
Status : OUT OF STOCK

 ELM 06
Status : Available

 ELM 07
Status : Available

 ELM 08
Status : OUT OF STOCK

 ELM 09
Status : OUT OF STOCK

 ELM 10
Status : OUT OF STOCK

 ELM 11
Status : OUT OF STOCK

 ELM 12
Status : OUT OF STOCK

 ELM 13
Status : Available

 ELM 14
Status : OUT OF STOCK

 ELM 15
Status : Available

 ELM 16
Status : OUT OF STOCK

 ELM 17
Status : Available

 ELM 18
Status : OUT OF STOCK

 
Blog Design by Delicious Design Studio