* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Sunday, June 23, 2013

INNER NECK COVERED NINJA #NNJ

Assalammualaikum,

Inner neck covered ninja..
Special sangat design inner neck ni yer..
ada zip bahagian belakang so mmg tak ketat..sesuai semua jenis saiz kepala :)
yg best inner ni cover pipi ok.. 
Labuh pun besar so mmg cover banyak part :)
Muka nampak tirus jer :)

Anda yg nak mencuba, jom order cepat2...
Juz basic warna yg senang mix n match yer...


Material : Cotton


Price : RM33 ONLY!!!



NNJ 01 (Dark grey)
Status : OUT OF STOCK


NNJ 02 (Dark brown)
Status : OUT OF STOCK




NNJ 03 (Black)
Status : OUT OF STOCK


4 comments:

arrayan said...

Slm. color lain xde ke? Sy cr wrna skin tone

Leenda Qamal said...

Klu ade restock please let me kno. Salam.

sya edah said...

salam. restock x..nk sgt2 inner ni..

Timmy said...

Sis kalu restock inform ya. Tq

Post a Comment

 
Blog Design by Delicious Design Studio