* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Sunday, May 27, 2012

SHAWL BEAD HALF CIRCLE KAMILA #SKP


Assalammualaikum,

Shawl bead half circle ada lg..hehe..
Tapi color tak bnyk dan ada juga colour yg kami restock yer...


Material : High Quality Chiffon

Best Price : RM83

Happy Shopping darling!!!! :) 




 SKP 01 (Black bead deep grey)
Status : OUT OF STOCK


 SKP 02 (Black bead merah) 
Status : OUT OF STOCK


 SKP 03 (Brown bata ) 
Status : OUT OF STOCK


 SKP 04 (Coklat milo-restock) 
Status : OUT OF STOCK


 SKP 05 (Medium blue) 
Status : OUT OF STOCK


 SKP 06 (Sweet pink) 
Status : OUT OF STOCK


 SKP 07 (Light pink) 
Status : OUT OF STOCK


 SKP 08 (Medium purple) 
Status : OUT OF STOCK


 SKP 09 (Cream) 
Status : OUT OF STOCK


 SKP 10 (Deep peach) 
Status : OUT OF STOCK

SYRIA PRINTED LYCRA #SYV



Syria lycra printed utk anda yg gemarkan gaya simple :)
Corak syria kali ni pun sgt simple n cute..
Flowery dan butterfly :)


Size : M 

Price : RM32 / 1 SET (Inner & Outer)


 SYV 01
Status : OUT OF STOCK

 SYV 02
Status : OUT OF STOCK

 SYV 03
Status : OUT OF STOCK

 SYV 04
Status : OUT OF STOCK

SYV 05
Status : OUT OF STOCK

 SYV 06
Status : OUT OF STOCK

 SYV 07
Status : OUT OF STOCK

 SYV 08
Status : OUT OF STOCK

SYV 09
Status : Available


SYRIA DANIA CHIFFON BATCH II



Penggemar syria chiffon?

Anda pasti jatuh hati dengan syria chiffon kali ni..
kami pernah keluarkan sebelum ni ye cuma kali ni versian polka dot n warna baru :)


Size : M
(Panjang bukaan muka 31cm - kalau ketat juga, boleh tetas ye sbb masih ada space utk tetas tanpa merosakkan tudung :)

Price : RM60 only!!!
(tidak termasuk inner yer) 
(Normal price RM69)

 DSY 01-01
Status : OUT OF STOCK


 DSY 01-02 (yg ni sama mcm DYS01-01 cuma corak dot tu kecik sikit ye :)
Status : OUT OF STOCK

 DSY 01-03
Status : OUT OF STOCK


 DSY 01-04

Status : OUT OF STOCK



HIJAB EKSPRES DANIA BATCH II


Assalammualaikum,

Hijab ekspres Dania (2 layer chiffon)

Utk hijab ekspres Dania ni bahagian layer di bahagian depan ada potongan belahan dan ada brooch sekali :) 
Tapi corak tak bnyk..sorry... ;(

Corak pun menarik dan eksklusif utk anda.

Size : M

Price : RM73 only!!!
(Normal price RM78)


 Dania 01-01
 Status : OUT OF STOCK


 Dania 01-02
 Status : OUT OF STOCK


 Dania 01-03
 Status : OUT OF STOCK


HIJAB EKSPRES HASNA BATCH IV




Assalammualaikum,

Restock hijab ekspres Hasna (3 layer chiffon)
Tambahan ada brooch pada bahagian depan tudung..sgt cantik..

Size : M 

Price : RM84
(Normal price RM90)


 Hasna 04-01
Status : OUT OF STOCK


 Hasna 04-02
Status : OUT OF STOCK


 Hasna 04-03
Status : OUT OF STOCK


Hasna 04-04
Status : OUT OF STOCK


 
Blog Design by Delicious Design Studio