* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Thursday, March 08, 2012

HIJAB WAFA


Assalammualaikum,

Memperkenalkan design terbaru dari kami... :)
Hijab wafa nama diberi..hehe..
Hijab wafa ni sgt cantik yer...serious...
Boleh digayakan dengan baju kurung/jubah, ke majlis rasmi pun cantik...

Hijab ni 2 pcs ye, ada inner neck covered dan outer...
So, kalau nk mix n match dgn koleksi inner neck anda pun boleh :)

Bagi mereka2 yg gemarkan kelainan dan ingin sentiasa kelihatan up-t0-date, anda boleh try hijab ni yer...

Material : High Quality Cotton
Size : Free size (sesuai utk semua jenis body)

Price : RM48 / 1 SET (Inner n Outer..sgt berbaloi)
(Harga pasaran RM70+)



WAFA 01 (Black)
Status : SOLD OUT

WAFA 02 (Grey cantik..)
Status : SOLD OUT

WAFA 03 (Grey brownish)
Status : SOLD OUT

WAFA 04 (Dark brown)
Status : SOLD OUT

WAFA 05 (Biru ni cunn)
Status : SOLD OUT

WAFA 06 (Tourqoise)
Status : SOLD OUT

WAFA 07 (Magenta)
Status : SOLD OUT
WAFA 08 (Purple cantik...)
Status : SOLD OUT




Pic kt bwh hanya CONTOH utk anda mix n match dgn koleksi inner neck anda ok..





SYRIA DENIM #DP


Assalammualaikum,

Syria denim, simple tp tetap jd kegemaran sy..
Tampak eksklusif dan sempoi jerk...hehe...

Material : Fully Denim
Size : M (Menutup dada)

Price : RM32 / 1 SET


  DP 01 (Blue denim)
Status : SOLD OUT - RESTOCKABLE

 DP 02 (Grey)
Status : SOLD OUT - RESTOCKABLE

 DP 03 (Hijau lumut...)
Status : SOLD OUT - RESTOCKABLE

 DP 04 (Clorox.. )
Status : SOLD OUT - RESTOCKABLE

SYRIA POLOS LYCRA PRINTED #WB

Assalammualaikum dearie..
Yang ni ada warna baru yer n ada yg sy restock sbb bnyk permintaan utk design ni...sgt cantik.. :)

LIMITED PCS OKE!!

Kali ni syria polos (inner n outer dijahit sekali) dan soft awning yer....

Syria polos ni adalah penyelamat utk mereka yg selalu nk cepat. Sbb boleh sarung jer..
Potongan awning nya panjang utk cover pipi anda, so wajah nmpk lebih runcing n kecil.. :) Awning nya mmg boleh bentuk ye...tak melekap di dahi anda..mmg selamat...

Material : Lycra (Body), Awning (Cotton)
Size : M 

Price : RM33 only!!!!
 WB 01
Status : SOLD OUT

 WB 02
Status : SOLD OUT

 WB 03
Status : SOLD OUT

 WB 04
Status : SOLD OUT

 WB 05
Status : SOLD OUT

 WB 06
Status : SOLD OUT

 WB 07
Status : SOLD OUT
 
Blog Design by Delicious Design Studio