* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Thursday, January 26, 2012

SYRIA POLOS POLKA DOT #DU

Assalammualaikum..

Ingat lagi tak design yg ni? Dulu polka dot besar sikit..
Yg ni kecil2, tapi ada few color yg besar jugak tp semua color2 baru tau..
Semua cantik dan geram sgt tgk..hehe...
Warnanya takyah ckp, semua mmg cantik...

Boleh dipakai dengan shawl atau pakai syria ni shj..
Walaupun saiz S tp cutting nya tak pendek sgt..
Sesuai juga utk tudung anak2 kecil..
Cth mcm bwh ni.. :)


Material : Cotton ringan jer.. :)
Size : S

Price : RM27
(Buy 3pcs n more get RM25 each!!!)


 DU 01 (Black Dot Cream) 
Status : SOLD OUT

 DU 02 (Black Dot White) 
Status : SOLD OUT

 DU 03 (Grey) 
Status : SOLD OUT

 DU 04 (Sand brown) 
Status : SOLD OUT

 DU 05 (Brown dot White) 
Status : SOLD OUT

 DU 06 (Navy Blue Dot Cream) 
Status : SOLD OUT

 DU 07 (Black Dot Red) 
Status : SOLD OUT

DU 08 (Deep Orange) 
Status : SOLD OUT


SYRIA POLOS COTTON POLKA DOT #DTM

Assalammualaikum...


Kalau ada sesiapa yg ingat Indiana pernah keluarkan polka dot mcm ni tapi saiz S.
Kali ini saiz M pulak tau. Combination dengan cotton plain.
Mmg menarik dan comel utk digayakan kasual.

Hepy Shopping!!

Material : Fully Cotton
Size : M (Menutup dada)

Price : RM43

 DTM 01 (Black)
Status : SOLD OUT

 DTM 02 (Grey :) 
Status : SOLD OUT

 DTM 03 (Navy Blue, yg ni plain tu denim yer..) 
Status : SOLD OUT

 DTM 04 (Brown...loikeee) 
Status : SOLD OUT

 DTM 05 (Soft pink..dot tu color soft cream..nice combination.. :) 
Status : SOLD OUT

 DTM 06 (Tourqoise..dot tu soft pink...comell) 
Status : SOLD OUT

DTM 07 (Deep orange... color ni mmg nice) 
Status : SOLD OUT

 
Blog Design by Delicious Design Studio