* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Tuesday, January 24, 2012

SYRIA POLOS KOYAK #KQ


Design syria polos koyak-koyak ni sangat glamour jugak yer..
Antara best selling ni.. :)



Kali ni ada 5 warna jer.. tp semua colour yg cantik utk dipilih...






Material : Fully Cotton
Size : M

Price : RM39


KQ 01 (All Black..mmg selamat.. :)
Status : SOLD OUT

KQ 02 (Black/Grey)
Status : SOLD OUT

KQ 03 (Brown ala grey..cantik) 
Status : SOLD OUT

KQ 04 (Purple..pebret.. :)
Status : SOLD OUT

KQ 05 (Dark brown..color selamat)
Status : SOLD OUT

SYRIA POLOS EMBOSSED LYCRA COTTON #KP

Assalammualaikum WBT,

Syria polos kali ni sgt cantik sbb design bunga2.. :)
Material pun best...lycra cotton
bagi yg baru mengenali syria polos ni, adalah inspired dari syria 2pcs.
So, utk mudah dan lebih kemas, maka inner n outer dijahit sekali. :)
Syria polos kami mmg akan membuatkan wajah anda kelihatan panjang sbb awning tu dpt cover pipi yg bam2 tu :)


Selamat mencuba! :)


Serious buyer only plsss..

Ada 7 warna utk dipilih...
Cepat sebelum kehabisan...



Size : M

Price : RM44



 KP 01 (Merah/ Black)
Status : SOLD OUT

 KP 02 (Hijau daun) 
Status : SOLD OUT

 KP 03 (Sweet purple) 
Status : SOLD OUT

 KP 04 (Brown) 
Status : SOLD OUT

 KP 05 (Navy blue/Grey) 
Status : SOLD OUT

 KP 06 (Soft pink) 
Status : SOLD OUT

KP 07 (Orange Gold) 
Status : SOLD OUT


 
Blog Design by Delicious Design Studio