* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Friday, August 17, 2012

SALAM AIDILFITRI




Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada seluruh umat Islam :)

Kami ingin memohon ribuan kemaafan seandainya ada terkasar bahasa, terlanjur kata dan servis kami yang terkurang :)
Terima kasih di atas sokongan semua selama ini kpd kami..
 

Semoga Syawal kali ini akan lebih bermakna buat semua :)




p/s : 
Jgn lupa tgk koleksi kami baru update ye..hehe..
 Kami bercuti 19hb Ogos - 26hb Ogos 2012
Urusan pos akan bermula pada 27hb Ogos yer..
Email dan order anda insyaAllah kami akan balas secepat yg mungkin :)








SYRIA KAMILA # KAS


Assalammualaikum,

Pertama sekali kami warga Indiana Boutique ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada seluruh umat Islam :)

Pastikan anda merancang perjalanan dan berhati2 di jalanraya :)
Semoga semua selamat sampai ke kampung halaman masing :)



Walaupun sibuk nak menyambut Syawal ini, kami tetap setia utk mengeluarkan stok tudung yg cantik ini utk anda :)
Sambil anda beraya, boleh cuci mata kalau free tu ye :)
Boleh melaram utk open house pulak nnt :)


Restocked Syria Kamila!!!

New colour n ada yg colour kami restock
Pastikan anda tidak ketinggalan utk edisi terhad kali ni :)


Serious buyer only!!


Price : RM80
(harga tidak termasuk inner dan postage)
(Eid Mubarak Offer : Buy 2 pcs get RM77 each!!!)





 KAS 01 (Maroon/Pink)
Status : OUT OF STOCK

 KAS 02 (Maroon/Pink)
Status : OUT OF STOCK

KAS 03 (Mustard/Black)
 Status : OUT OF STOCK

 KAS 04 (Mustard/Black)
Status : OUT OF STOCK

KAS 05 (Dark grey/Deep peach)
Status : OUT OF STOCK


KAS 06 (Dark grey/Deep peach)
Status : OUT OF STOCK


KAS 07 (Black/Pink)
Status : Available


KAS 08 (Black/Pink)
Status : OUT OF STOCK

KAS 09 (Cream/Sand brown)
Status : OUT OF STOCK


KAS 10 (Dusty pink/Brown)
Status : OUT OF STOCK


KAS 11 (Dusty pink/Brown)
Status : OUT OF STOCK

KAS 12 (Black/Red)
Status : OUT OF STOCK


KAS 13 (Black/Red)
Status : OUT OF STOCK

KAS 14 (Soft purple/Purple manggis)
Status : OUT OF STOCK


KAS 15 (Soft purple/Purple manggis)
Status : OUT OF STOCK


KAS 16 (Electric blue/Pink)
Status : OUT OF STOCK

KAS 17 (Electric blue/Pink)
Status : OUT OF STOCK


KAS 18 (Dark grey/light grey)
Status : OUT OF STOCK


KAS 19 (Dark grey/light grey)
Status : OUT OF STOCK

KAS 20 (Dark brown/hijau terang)
Status : OUT OF STOCK


KAS 21 (Dark brown/Nice orange)
Status : OUT OF STOCK


KAS 22 (Hijau kain sekolah/pink :)
Status : OUT OF STOCK

KAS 23 (Dusty pink/ Electric blue)
Status : OUT OF STOCK


KAS 24 (Dusty pink/Soft green)
Status : OUT OF STOCK

KAS 25 (Deep pink/Tourqoise)
Status : OUT OF STOCK


Sunday, August 12, 2012

SHAWL BEAD HALF CIRCLE KAMILA #SKV

Assalammualaikum,

Shawl half circle ni tak banyak stok tapi warna2 baru ye :)

Jom scroll... :)

Reminder:

*Serious buyer only!! (Tolong beri kerjasama untuk memudahkan urusan kami dan anda juga. Kalau serius nak membeli sila isi form. Kalau was2 better confirmkan dulu. Kesian kpd mereka yg serius nak membeli tapi x dpt)


Last pembayaran adalah pada 14hb Ogos (Selasa) jam 10 mlm. (Harap maklum!!)

Utk yg membuat pembayaran selepas waktu yg dinyatakan, kemungkinan parcel anda akan sampai selepas cuti lebaran :(



Price : RM79


 SKV 01 (Peach..sweet)
Status : OUT OF STOCK

 SKV 02 (ni dark brown yer..bead pink.. pebret colour)
Status : OUT OF STOCK

 SKV 03 (Light blue bead pink)
Status : OUT OF STOCK

 SKV 04 (Soft pink...)
Status : OUT OF STOCK

SKV 05 (Kuning air bead putih..)
Status : OUT OF STOCK


SKV 06 (Grey bead pink)
Status : OUT OF STOCK



SYRIA KAMILA #KAR


Assalammualaikum,

Oleh kerana stok kamila ada lagi dan kami baru reconfirm dengan pihak Poslaju bahawa penghantaran terakhir sempana lebaran adalah pada 15hb Ogos (Rabu) maka kami keluarkan juga stok kamila ni ye :)

So, cepat2 order.



Reminder:

*Serious buyer only!! (Tolong beri kerjasama untuk memudahkan urusan kami dan anda juga. Kalau serius nak membeli sila isi form. Kalau was2 better confirmkan dulu. Kesian kpd mereka yg serius nak membeli tapi x dpt)


Last pembayaran adalah pada 14hb Ogos (Selasa) jam 10 mlm. (Harap maklum!!)

Utk yg membuat pembayaran selepas waktu yg dinyatakan, kemungkinan parcel anda akan sampai selepas cuti lebaran :(


Syria Kamila yg ni mmg mendapat sambutan yg menggalakkan..tq atas sokongan semua :)

Ada warna baru dan ada yg kami restock colour yg batch lepas :)





Price : RM80
(harga tidak termasuk inner dan postage)
(Eid Mubarak Offer : Buy 2 pcs get RM77 each!!!) 



 KAR 01 (Grey/Pink)
Status : OUT OF STOCK

 KAR 02 (Grey/soft Pink)
Status : OUT OF STOCK


KAR 03 (Black/ Medium Pink)
Status : OUT OF STOCK


 KAR 04 (Black/Merah)
Status : OUT OF STOCK

 KAR 05 (Black/Merah)
Status : OUT OF STOCK

 KAR 06 (Purple manggis/Soft purple)
Status : OUT OF STOCK

 KAR 07 (Purple manggis/Soft purple)
Status : OUT OF STOCK

 KAR 08 (Soft peach/Nice orange)
Status : OUT OF STOCK

 KAR 09 (Dark brown/Nice orange)
Status : OUT OF STOCK

 KAR 10 (Dark brown/Nice orange)
Status : OUT OF STOCK

 KAR 11 (Deep pink/hijau kain sekolah :)
Status : OUT OF STOCK

 KAR 12 (Deep pink/hijau kain sekolah :)
Status : OUT OF STOCK


 KAR 13 (Soft green/ soft pink peach..sweet sgt colour ni)
Status : OUT OF STOCK


 KAR 14 (Soft green/ soft pink peach..sweet sgt colour ni)
Status : OUT OF STOCK

 KAR 15 (Light grey/medium grey)
Status : OUT OF STOCK

 KAR 16 (Dark brown/Dusty pink)
Status : OUT OF STOCK

 KAR 17 (Deep pink/Tourqoise)
Status : OUT OF STOCK

 KAR 18 (Deep pink/Tourqoise)
Status : OUT OF STOCK





 
Blog Design by Delicious Design Studio