* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Monday, July 16, 2012

SHAWL BEAD HALF CIRCLE KAMILA #SKS

Assalammualaikum,

Shawl half circle kembali lagi..
Kali ini ada warna-warna baru dan juga sgt cantik :)

Utk koleksi kali ini kami ada buat offer lg oke :)

Material : High quality chiffon



Pre- Ramadan Offer : 

RM79 each
 Buy 2 pcs n above get RM2 OFF each

T&C :

1) No reservation allowed
2) Payment within 24hrs
3) No backout buyer plssss
4) Serious buyer ok!  tq :)



 SKS 01 
Status : OUT OF STOCK

 SKS 02 (Teh susu) nice 
Status : OUT OF STOCK

 SKS 03 (Light dusty pink)
Status : OUT OF STOCK

 SKS 04 (Off white) 
Status : OUT OF STOCK

SKS 05 (Pure white) 
Status : OUT OF STOCK

 SKS 06 (Deep pink) 
Status : OUT OF STOCK

SKS 07 (Royal blue) 
Status : OUT OF STOCK

SKS 08 (Medium blue) 
Status : OUT OF STOCK

 SKS 09 (Pink cun) 
Status : OUT OF STOCK

SKS 10 (merah) 
Status : OUT OF STOCK

SKS 11 (Dark grey) 
Status : OUT OF STOCK

SKS 12
Status : OUT OF STOCK

SKS 13 (New colour n jarang jumpa) 
Status : OUT OF STOCK

SKS 14 (Tourqoise) 
Status : OUT OF STOCK


SKS 15 (Sweet orange) 
Status : OUT OF STOCK

SKS 16 (Green) 
Status : OUT OF STOCK

SKS 17 (Black) 
Status : OUT OF STOCK

SKS 18 (Dark grey) 
Status : OUT OF STOCK

SKS 19 (Light grey) 
Status : OUT OF STOCK

SKS 20 (Teh susu mcm 02 tp beaded dark brown mcm atas ni :) 
Status : OUT OF STOCK

SKS 21 (Hijau terang) 
Status : OUT OF STOCK

SKS 22 (Dusty pink) 
Status : OUT OF STOCK

SKS 23 (Mustard beaded black) 
Status : OUT OF STOCK

SKS 24 (Mustard beaded dark brown) 
Status : OUT OF STOCK

SKS 25 (Dusty pink jugak cuma agak pink) 
Status : OUT OF STOCK

SKS 26 (Dusty pink mcm kod 25 beaded je lain) 
Status : OUT OF STOCK

SKS 27 (Dusty pink mcm kod 25 beaded je lain) 
Status : OUT OF STOCK

SKS 28 (Dusty pink mcm kod 25 beaded je lain) 
Status : OUT OF STOCK







2 comments:

Cik C♥klat said...

Sis..yg ni semua da abes ke?takde restock?);

Bantal Merah said...

Assalamualaikum.. Kak, Ada stock lg x?? :| -aieshah zain (fb)

Post a Comment

 
Blog Design by Delicious Design Studio