* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Sunday, April 22, 2012

SYRIA PRINTED #SYU



Syria printed kembali..
Utk koleksi yg ni material lycra tak tebal..sejuk sgt pakai.. :)

Size : M

Price : RM36 / 1 SET (Inner & Outer)

(Open for wholesale)


 SYU 01
Status : SOLD OUT

 SYU 02
Status : Available

 SYU 03
Status : SOLD OUT

 SYU 04
Status : SOLD OUT

 SYU 05
Status : SOLD OUT

 SYU 06
Status : SOLD OUT

 SYU 07
Status : SOLD OUT 

SYU 08
Status : Available

2 comments:

Bai said...

sye order SYU 06. tp bile dpt, coraknye lain. Cume color je yg sme; black n white :( Mcm mne tu??

Yanna said...

As salam sis..boleh email kt sy tak? jgn leave komen sini ye sbb kdg tak perasan komen2 di blog...

email ke indianaboutique@gmail.com

Post a Comment

Follow by Email - Nak tau Latest Update?? jom follow...

 
Blog Template by Delicious Design Studio