PENTING!!

PENTING!!
Assalammualaikum :) FRIENDLY REMINDER, Kami masih membuat pengeposan barang sehingga 25hb Julai 2014 (Jumaat). Bagi anda yang telah membuat tempahan dan ingin menerima parcel/item sebelum Hari raya Aidilfitri, sila jelaskan pembayaran selewat-lewatnya pada 22hb Julai 2014 (Selasa) jam 11 pagi. Ini adalah berikutan notis yang telah di tetapkan oleh pihak Poslaju Malaysia. Parcel yang di pos selepas 22hb Julai, akan diterima selepas cuti Hari Raya iaitu bermula 30hb Julai 2014. Harap maklum. Terima kasih :) .

PENTING!!

PENTING!!
Assalammualaikum :) FRIENDLY REMINDER, Kami masih membuat pengeposan barang sehingga 25hb Julai 2014 (Jumaat). Bagi anda yang telah membuat tempahan dan ingin menerima parcel/item sebelum Hari raya Aidilfitri, sila jelaskan pembayaran selewat-lewatnya pada 22hb Julai 2014 (Selasa) jam 11 pagi. Ini adalah berikutan notis yang telah di tetapkan oleh pihak Poslaju Malaysia. Parcel yang di pos selepas 22hb Julai, akan diterima selepas cuti Hari Raya iaitu bermula 30hb Julai 2014. Harap maklum. Terima kasih :) .
* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

CLEARANCE SALE - Sticky post

Sunday, April 22, 2012

SYRIA PRINTED #SYU



Syria printed kembali..
Utk koleksi yg ni material lycra tak tebal..sejuk sgt pakai.. :)

Size : M

Price : RM36 / 1 SET (Inner & Outer)

(Open for wholesale)


 SYU 01
Status : SOLD OUT

 SYU 02
Status : Available

 SYU 03
Status : SOLD OUT

 SYU 04
Status : SOLD OUT

 SYU 05
Status : SOLD OUT

 SYU 06
Status : SOLD OUT

 SYU 07
Status : SOLD OUT 

SYU 08
Status : Available

2 comments:

Bai said...

sye order SYU 06. tp bile dpt, coraknye lain. Cume color je yg sme; black n white :( Mcm mne tu??

Yanna said...

As salam sis..boleh email kt sy tak? jgn leave komen sini ye sbb kdg tak perasan komen2 di blog...

email ke indianaboutique@gmail.com

Post a Comment

Follow by Email - Nak tau Latest Update?? jom follow...

 
Blog Template by Delicious Design Studio