* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Tuesday, March 13, 2012

HIJAB EKSPRES HASNA

Assalammualaikum,

Hi semua...
Chiffon lg.. :)
Tapi kali ini design nya sgttttt la meruntum jiwa...hak3...
Hijab Hasna bermaksud cantik...
Sbb hijab ni cantik sgt....

Chiffon 3 layer, mmg tak jarang la kan...hehe...
Plus ada brooch di bhgn tgh tudung...haaa....
Rugi kalau takde koleksi ni tau.... :) 

Pemilihan brooch adalah secara random yer..kalau dpt nnt tak exactly mcm dlm gmabr yer tapi semia cun2... :)

Jom kita usha2 kot berkenan... :)

Size : Standard M

Price : RM90
(Market price RM120+)

 OPEN FOR WHOLESALE!!! Email me k.. :)


 Hasna 01 
Status : SOLD OUT - OUT OF STOCK

 Hasna 02 
Status : SOLD OUT - OUT OF STOCK

 Hasna 03 
Status : SOLD OUT - OUT OF STOCK

 Hasna 04 
Status : SOLD OUT - OUT OF STOCK

 Hasna 05 
Status : SOLD OUT - OUT OF STOCK

Hasna 06 
Status : SOLD OUT - Available Upon Request


0 comments:

Post a Comment

 
Blog Design by Delicious Design Studio