* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Thursday, March 22, 2012

HIJAB EKSPRES DANIA 2 LAYER


Assalammualaikum semua..

Design yg sgt HOT sekarang ni..
Permintaan juga bnyk yer....
Hijab ekspres Dania ni ala2 mcm Hasna tp yg ni 2 layer.. :)
Ada potongan belahan di bhgn bwh brooch tau...
Brooch kali ni pun semua sgt cantik...
Pastikan anda memiliki koleksi kali ni yer...

Best selling item!!!!

Size : M

Price : RM78 only!!!
(market RM160+)


 Dania 01 (Royal blue...)
Status : SOLD OUT

 Dania 02 (Sweet peach)
Status : SOLD OUT

 Dania 03 (Dark grey..leopard...suka3)
Status : SOLD OUT

 Dania 04 (Royal blue jugak... best selling tau color ni)
Status : SOLD OUT

 Dania 05 (Brown)
Status : SOLD OUT

 Dania 06 (Nice purple)
Status : SOLD OUT

 Dania 07 (Purple mcm 06 tp corak lain..)
Status : SOLD OUT

 Dania 08 (Brown leopard.. :)
Status : SOLD OUT







 Dania (Plain version)
 Bagi yg nak matching dgn baju printed mcm baju kurung, jubah etc, boleh la pilih yg plain..
Simple n masih tetap anggun gitu.. :)




 Dania 09 (Sweet peach...)
Status : SOLD OUT

 Dania 10 (Royal blue)
Status : SOLD OUT

Dania 11 (Biru ni gelap sikit dr yg kod 10 atas ni..)
Status : SOLD OUT


0 comments:

Post a Comment

 
Blog Design by Delicious Design Studio