* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Thursday, March 29, 2012

SYRIA LYCRA PRINTED #SYS




Syria lycra printed dgn corak2 baru..
Paisley, abstrak, polka dot... :)

Size : M

Price : RM36 / 1 SET (Inner & Outer)

LIMITED STOCK


 SYS 01 (Nice..)
Status : SOLD OUT

 SYS 02 (Nice..)
Status : SOLD OUT

 SYS 03
Status : SOLD OUT

 SYS 04
Status : SOLD OUT

 SYS 05
Status : SOLD OUT

 SYS 06
Status : SOLD OUT

 SYS 07
Status : SOLD OUT

 SYS 08
Status : SOLD OUT

 SYS 09
Status : SOLD OUT

 SYS 10
Status : SOLD OUT

Wednesday, March 28, 2012

CLEARANCE SALE!!!




T&C

* Immediate payment required
* No reservation allowed
* 1st come, 1st serve


For the first 5 buyers will get more RM5 OFF!!!!
So, hurry up!!!


Hasna


Hasna 15
Normal price RM90
Now RM65 only!!!
 Status : SOLD OUT









Dania



Dania 07
Normal price RM78
Now RM60 only!!!
 Status : SOLD OUT

Dania 10
Normal price RM78
Now RM55 only!!!
 Status : SOLD OUT


Dania 11 (Biru ni gelap sikit dr Dania 10)
Normal price RM78
Now RM55 only!!!
 Status : SOLD OUT




Monday, March 26, 2012

SYRIA CHIFFON SULAM II #HA



Syria 2 layer plain sulam ni adalah sambungan dr kod HA yg lepas yer..
Ada warna2 baru....:)
Ada batu di sekeliling bukaan muka dan body tudung.. cantik..

Best selling items!!

Boleh digayakan kemana2 majlis :)

Size : M

Price : RM65
(harga tidak termasuk inner ye)


HA 05 (Black) 
Status : SOLD OUT

HA 06 (Purple kusam ;) 
Status : SOLD OUT

HA 07 (Pink) 
Status : SOLD OUT

HA 08 (Tourqoise) 
Status : SOLD OUT

HA 09 (Gold) 
Status : SOLD OUT


SYRIA DANIA CHIFFON #DSY


Assalammualaikum,

Design mcm Hijab ekspres Dania tp y ni syria yer...
Sbb atas permintaan ramai, kami keluarkan syria pulak.. :)

Warna2 yg menarik..corak leopard agak bnyk kali ni.. 
Bagi anda yg gemarkan syria, boleh grab koleksi kali ni yer..
Limited pcs...

Pls read our T&C before placing ur order. tq!


Size : M
(Panjang bukaan muka 31cm - kalau ketat juga, boleh tetas ye sbb masih ada space utk tetas tanpa merosakkan tudung :)

Price : RM69
(tidak termasuk inner yer)


 DSY 01 (Brown)
Status : SOLD OUT

 DSY 02 (cun yg ni) 
Status : SOLD OUT

 DSY 03 (Pink belacan) 
Status : SOLD OUT


 DSY 04 (Merah... syria ni boleh juga buat style mcm atas ni yer..ikat je :) 
Status : SOLD OUT

 DSY 05 (Cream)
Status : SOLD OUT

 DSY 06 (Brown) 
Status : SOLD OUT

 DSY 07 (Tourqoise) 
Status : SOLD OUT

 DSY 08 (Kuning gold) 
Status : SOLD OUT

DSY 09 (black/grey) 
Status : SOLD OUT

Thursday, March 22, 2012

HIJAB EKSPRES HASNA BATCH III




Yang ni sambungan warna utk hijab ekspres Hasna yer..
3 layer chiffon..
Sweet sgt color2 ni... :)
Plus brooch yg cantik2 kali ni...


Size : M 

Price : RM90
(market RM160+)


 Hasna 15 (Nice purple...)
Status : SOLD OUT

Hasna 16 (Hijau tourqoise..sweet sgt..)
Status : SOLD OUT

HIJAB EKSPRES DANIA 2 LAYER


Assalammualaikum semua..

Design yg sgt HOT sekarang ni..
Permintaan juga bnyk yer....
Hijab ekspres Dania ni ala2 mcm Hasna tp yg ni 2 layer.. :)
Ada potongan belahan di bhgn bwh brooch tau...
Brooch kali ni pun semua sgt cantik...
Pastikan anda memiliki koleksi kali ni yer...

Best selling item!!!!

Size : M

Price : RM78 only!!!
(market RM160+)


 Dania 01 (Royal blue...)
Status : SOLD OUT

 Dania 02 (Sweet peach)
Status : SOLD OUT

 Dania 03 (Dark grey..leopard...suka3)
Status : SOLD OUT

 Dania 04 (Royal blue jugak... best selling tau color ni)
Status : SOLD OUT

 Dania 05 (Brown)
Status : SOLD OUT

 Dania 06 (Nice purple)
Status : SOLD OUT

 Dania 07 (Purple mcm 06 tp corak lain..)
Status : SOLD OUT

 Dania 08 (Brown leopard.. :)
Status : SOLD OUT







 Dania (Plain version)
 Bagi yg nak matching dgn baju printed mcm baju kurung, jubah etc, boleh la pilih yg plain..
Simple n masih tetap anggun gitu.. :)




 Dania 09 (Sweet peach...)
Status : SOLD OUT

 Dania 10 (Royal blue)
Status : SOLD OUT

Dania 11 (Biru ni gelap sikit dr yg kod 10 atas ni..)
Status : SOLD OUT


 
Blog Design by Delicious Design Studio