* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Thursday, February 23, 2012

SYRIA COTTON PRINTED #SYN



Syria cotton printed... :)
Dulu version polka dot..hehe..
Corak2 ni adalah yg paling hot ye sekarang ni. Rugi sgt tak grab...

Reminder :
Penat juga la asyik nk remind kan tapi kena juga buat sbb tak tau la tak fhm ke atau tak baca..
Kalau betul2 berminat n bersedia nk membuat pembayaran dlm tempoh yg ditetapkan, baru submit form yer..
Anda yg rugi kalau anda sendiri memilih utk menjadi backout buyer ok!

Material : Cotton yg besttt
Size : M (menutup dada)

Price : RM35 / 1 SET (Inner n Outer)


 SYN 01 (Leopard brown..loikeee)
 Status : SOLD OUT

 SYN 02 (Leopard black..haa..ni lg loikeee)
 Status : SOLD OUT
 SYN 03 (ni bunga kecil2 tau..sweet sgt yg ni...)
 Status : SOLD OUT

 SYN 04 (corak ni pun tak lapuk..sgt cun)
 Status : SOLD OUT

SYN 05 (dot tak ketinggalan..ni dark brown + kuning.. mmg gojezz)
 Status : SOLD OUT

1 comments:

Lydia said...

salam gurl..yg leopard de lagi x???

Post a Comment

 
Blog Design by Delicious Design Studio