* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Monday, February 20, 2012

HOODIE SYRIA #


Assalammualaikum..

Memperkenalkan koleksi terbaru kami,
Hoodie syria... :)
Bagi anda yg suka bergaya dan inginkan kelainan, boleh la cuba yer.. :)
Seriously, sy sgt suka menggayakan hoodie syria ni..

Banyak keistimewaan hoodie syria ni.
* Menutup dada 
(kalau compare dgn jubah hoodie tu,kita pakai jubah tp dada tak tutup :(
* Potongan syria ni sgt istimewa, kena beli baru tahu :) mmg terletak dan tak perlu pin cuma pin di bhgn atas kepala je kot angin kuat tiup, mmg jatuh ke belakang..hehe
* Material cotton yg sgt selesa
* Plate button di bhgn depan menambah keunikan syria ini
* Boleh pakai dengan inner neck soft awning atau yg hard awning (mana yg anda selesa)/ inner neck printed :)
* Sesuai digayakan utk semua majlis spt ke pejabat, hangout, dinner pun ok ;)

Untuk hari ini, sy hanya update 7 warna ni yer... :)
InsyaAllah akan ada lg tp next update colour2 ni dh takde yer.. :)
So, rugi tak grab kalau dh berkenan...hehe

LIMITED EDITION!!! 

Serious Buyer only!!!


Price : RM43
(Harga tidak termasuk inner neck)


 HS 01 (Maroon) 
Status : SOLD OUT

 HS 02 (Purple Manggis  :)  
Status : SOLD OUT

 HS 03 (Hijau pucuk..nice)  
Status : SOLD OUT

 HS 04 (Light blue)  
Status : SOLD OUT

 HS 05 (Deep orange..suka)  
Status : SOLD OUT

 HS 06 (Light purple)  
Status : 1 Left / Available

 HS 07 (Dark brown)  
Status : SOLD OUT

1 comments:

Lydia said...

lama tol yana x update tdung iyer..

Post a Comment

 
Blog Design by Delicious Design Studio