* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Tuesday, February 28, 2012

CLEARANCE SALE!!!





Hoodie Syria

RM43

Sale Price : RM33
(Harga tidak termasuk inner neck yer..)

Immediate payment required
No reservation allowed


 HT 04 (Light grey)
 Status : SOLD OUT

 HT 06 (Magenta... ngancam... :)
 Status : SOLD OUT
HT 09 (Yellow mustard...suka jugak)
 Status : SOLD OUT

SYRIA PRINTED #SYP

Assalammualaikum,

Yang ni sambungan corak2 yg lepas ni..
Semua gerenti cun... :)

SIZE:
M (menutup dada)
PRICE:
RM35 / 1 set (Inner n Outer)
 SYP 01 (Black Zebra.. :)
Material : Lycra 
Status : SOLD OUT

 SYP 02 (Colourful..sgt cantik)
Material : Lycra 
Status : SOLD OUT


 SYP 03 (Classic design...nice sgt)
Material : Cotton 
Status : SOLD OUT

SYRIA COTTON PRINTED BRAND #FGC


Assalammualaikum...

Bagi penggemar syria, masih ada lagi corak baru dari kami..
Kali ini corak brand pulak tau, eksklusif n simple... :)

MATERIAL:
Cotton yg selesa

SIZE:
M (menutup dada)

PRICE:
RM38 / 1 set (Inner n Outer)


 FGC 01 (Black Grey Fendi)
Status : SOLD OUT

 FGC 02 (Blue Fendi)
Status : SOLD OUT

 FGC 03 (Grey Gucci)
Status : SOLD OUT

 FGC 04 (Grey Brownish Gucci)
Status : SOLD OUT

 FGC 05 (Brown Gucci)
Status : SOLD OUT


p/s : SERIOUS BUYER ONLY!!!!

Thursday, February 23, 2012

SYRIA COTTON PRINTED #SYN



Syria cotton printed... :)
Dulu version polka dot..hehe..
Corak2 ni adalah yg paling hot ye sekarang ni. Rugi sgt tak grab...

Reminder :
Penat juga la asyik nk remind kan tapi kena juga buat sbb tak tau la tak fhm ke atau tak baca..
Kalau betul2 berminat n bersedia nk membuat pembayaran dlm tempoh yg ditetapkan, baru submit form yer..
Anda yg rugi kalau anda sendiri memilih utk menjadi backout buyer ok!

Material : Cotton yg besttt
Size : M (menutup dada)

Price : RM35 / 1 SET (Inner n Outer)


 SYN 01 (Leopard brown..loikeee)
 Status : SOLD OUT

 SYN 02 (Leopard black..haa..ni lg loikeee)
 Status : SOLD OUT
 SYN 03 (ni bunga kecil2 tau..sweet sgt yg ni...)
 Status : SOLD OUT

 SYN 04 (corak ni pun tak lapuk..sgt cun)
 Status : SOLD OUT

SYN 05 (dot tak ketinggalan..ni dark brown + kuning.. mmg gojezz)
 Status : SOLD OUT

HOODIE SYRIA #HT


 

Assalammualaikum dearie..

Hari ini ada warna-warna baru utk koleksi hoodie syria yer.. 
semua warna yg senang mix n match..
Pssttt...bnyk sy dpt feedback dr customer sgt suka dgn hoodie syria ni..
Kenapa anda tak cuba dulu kan? :)

Boleh klik image utk enlarge ye.. 



Boleh pakai dgn inner neck printed juga mcm bwh ni


Material : High Quality Cotton
Size : M

Price : RM43
(Harga tidak termasuk inner neck covered ye)

(Untuk jualan borong, sila email ye.. :)
Limited stock
Non-restockable item


 HT 01 (Black..color selamat ever...hehe)
 Status : SOLD OUT

 HT 02 (Heather/ Dark grey.. pun cun)
 Status : SOLD OUT

 HT 03 (Dark brown..nice)
 Status : SOLD OUT

 HT 04 (Light grey :)
 Status : SOLD OUT

 HT 05 (Medium purple..suka3)
 Status : SOLD OUT

 HT 06 (Magenta... ngancam... :)
 Status : SOLD OUT

 HT 07 (Burgundy/ pink belacan.. color pebret..ngee)
 Status : SOLD OUT

 HT 08 (Biru Tourqoise)
 Status : SOLD OUT

 HT 09 (Yellow mustard...suka jugak)
 Status : SOLD OUT

HT 10 (Deep orange.. 1st batch best selling :)
 Status : SOLD OUT




Monday, February 20, 2012

HOODIE SYRIA #


Assalammualaikum..

Memperkenalkan koleksi terbaru kami,
Hoodie syria... :)
Bagi anda yg suka bergaya dan inginkan kelainan, boleh la cuba yer.. :)
Seriously, sy sgt suka menggayakan hoodie syria ni..

Banyak keistimewaan hoodie syria ni.
* Menutup dada 
(kalau compare dgn jubah hoodie tu,kita pakai jubah tp dada tak tutup :(
* Potongan syria ni sgt istimewa, kena beli baru tahu :) mmg terletak dan tak perlu pin cuma pin di bhgn atas kepala je kot angin kuat tiup, mmg jatuh ke belakang..hehe
* Material cotton yg sgt selesa
* Plate button di bhgn depan menambah keunikan syria ini
* Boleh pakai dengan inner neck soft awning atau yg hard awning (mana yg anda selesa)/ inner neck printed :)
* Sesuai digayakan utk semua majlis spt ke pejabat, hangout, dinner pun ok ;)

Untuk hari ini, sy hanya update 7 warna ni yer... :)
InsyaAllah akan ada lg tp next update colour2 ni dh takde yer.. :)
So, rugi tak grab kalau dh berkenan...hehe

LIMITED EDITION!!! 

Serious Buyer only!!!


Price : RM43
(Harga tidak termasuk inner neck)


 HS 01 (Maroon) 
Status : SOLD OUT

 HS 02 (Purple Manggis  :)  
Status : SOLD OUT

 HS 03 (Hijau pucuk..nice)  
Status : SOLD OUT

 HS 04 (Light blue)  
Status : SOLD OUT

 HS 05 (Deep orange..suka)  
Status : SOLD OUT

 HS 06 (Light purple)  
Status : 1 Left / Available

 HS 07 (Dark brown)  
Status : SOLD OUT

Thursday, February 16, 2012

SYRIA LYCRA PRINTED DOT #SYM

Assalammualaikum semua,

Ramai yg masih bertanya koleksi syria dot ni.. :)
Masih ada lg corak baru ni cuma dot nya kecil2 jer..
Tampak eksklusif dan cantik.. :)

LIMITED!!!


Reminder :
Serious Buyer Only!!
Booking only within 24hrs ya... No reservation allowed..
Mohon kerjasama anda utk check email selepas 24 jam anda submit form sbb kami reply hanya melalui email ye bukan SMS :) sorry...

Material : Lycra (sejuk sgt kain ni)
Size : Standard M ( Length dagu ke bawah +-39cm)

Price : RM36 / 1SET (Inner n Outer)
(Buy 3 set n more get RM2 OFF each :)
Valid for code SYM only








 SYM 01 (Nice..)
Status : SOLD OUT

 SYM 02 (Pink inner purple ni tau.. :)
Status : SOLD OUT

 SYM 03 (Suka sgt color ni)
Status : SOLD OUT

 SYM 04 (Peach pink sweet...)
Status : SOLD OUT

 SYM 05 (Ngancam kan color terang2 ni.. :)
Status : SOLD OUT

 SYM 06
Status : SOLD OUT

 SYM 07 (Colour ni mmg jarang jumpa..)
Status : SOLD OUT

 SYM 08(A) - huhu...suka..
Status : SOLD OUT

 SYM 08(B) - ni potongan lain je dgn atas ni..
Status : SOLD OUT

 SYM 09 (ni pun cantik jugakkk..)
Status : SOLD OUT

 SYM 10(A) - peach + purple, sweet.. :)
Status : SOLD OUT

SYM 10(B) - peach +purple juga..potongan lain.. :)
Status : SOLD OUT


 
Blog Design by Delicious Design Studio