* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Monday, December 19, 2011

SYRIA KOYAK #SKY




Pernah tgk sy keluarkan material jenis ni dulu kan?
dulu syria polos...tapi kali ni syria biasa pulak (2pcs)
ada inner n outer....
Corak n colour baru...semua menarik :)

Inner n outer adalah dari material cotton yer...sgt selesa...

Price : RM36 / 1 set


 SKY 01 (Brown)
Status : SOLD OUT

 SKY 02 (Purple..cunn) 
Status : SOLD OUT

 SKY 03 (biru...)
Status : SOLD OUT

 SKY 04 (Color ni best selling) 
Status : SOLD OUT

 SKY 05 (Cream)
Status : SOLD OUT

 SKY 06 (Grey kehijauan) 
Status : SOLD OUT

SKY 07 (Grey brownish) 
Status : SOLD OUT


HIJAB AAFIYA ALA FAREEDA

Assalammualaikum WBT,

Hijab Aafiya ala Fareeda..
Cantik sgt design tudung ni. Actually tudung ni 2pcs ye, ada outer (chiffon) dan inner (tudung ekspres lycra saiz s)
Tudung ini mmg dijual 1 set ye, takde jual berasingan.
Ada yg body plain n ada yg printed. dua2 pun sgt cantik...:)
Pada bukaan di muka tu ada jahitan riben yer...eksklusif..

Size : M
Harga Pengenalan : RM60 / 1 set

 Aafiya 01 
Status : SOLD OUT

 Aafiya 02
 Status : SOLD OUT

 Aafiya 03
 Status : SOLD OUT

 Aafiya 04
 Status : SOLD OUT

 Aafiya 05
 Status : SOLD OUT


 Aafiya 06 (Haa..riben cmni)
 Status : SOLD OUT

 Aafiya 07
 Status : SOLD OUT

 Aafiya 08
 Status : SOLD OUT

 Aafiya 09
 Status : SOLD OUT

 Aafiya 10
 Status : SOLD OUT

 Aafiya 11
 Status : SOLD OUT

 Aafiya12
 Status : SOLD OUT

 Aafiya 13
 Status : SOLD OUT

 Aafiya 14
 Status : SOLD OUT

 Aafiya 15
 Status : SOLD OUT

 Aafiya 16
 Status : SOLD OUT

Aafiya 17
 Status : SOLD OUT


 
Blog Design by Delicious Design Studio