* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Friday, November 18, 2011

TUDUNG ALA ARIANI PRINTED #VA

Assalammualaikum WBT,

Hari ini ada new collection dari kami, tudung ala ariani printed lycra...Corak nye semua cantik2 tau sbb mostly design corak yg berkaki mcm ariani tu...kalau ariani mmg mahal la...hehe.. 
Corak2 kali ni menampilkan corak yg terkini dan sgt eksklusif.. combination dgn awning thai silk lg..
Bagi penggemar2 printed boleh la tambah koleksi, utk yg nk mencuba pun boleh beli...


Corak adalah mengikut potongan kain, tapi tak jauh beza sgt dengan dlm gambar ye...mostly sama je... ;)

Size : M

School Holiday Promotion!!

Price : RM33 EACH




 VA 01
Status : OUT OF STOCK..Sori...


 VA 02
 Status : OUT OF STOCK..Sori...


 VA 03
 Status : OUT OF STOCK..Sori...


 VA 04
 Status : OUT OF STOCK..Sori...

 VA 05 (yg ni takde design berkaki ye)
 Status : OUT OF STOCK..Sori...


 VA 06
 Status : OUT OF STOCK..Sori...

 VA 07 (yg ni corak belakang sama mcm VA06, awning je color lain)
 Status : OUT OF STOCK..Sori...


VA 08
 Status : OUT OF STOCK..Sori...


 VA 09
 Status : OUT OF STOCK..Sori...


 VA 10
 Status : OUT OF STOCK..Sori...


 VA 11 
 Status : OUT OF STOCK..Sori...

 VA 12 (corak penuh, tak berkaki)
 Status : OUT OF STOCK..Sori...

 VA 13 (corak penuh, tak berkaki)
 Status : OUT OF STOCK..Sori...


 VA 14 
 Status : OUT OF STOCK..Sori...


VA 15 (yg ni lain sikit ada lining tepi...=) 
 Status : OUT OF STOCK..Sori...


 
Blog Design by Delicious Design Studio