* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Thursday, November 10, 2011

PEMENANG CONTEST GA INDIANA BOUTIQUE!!!





Assalammualaikum....
Setelah mendapat penelitian dan perbincangan padu dari juri2 ( + bertumbuk tampar silat gayung segala) kih3, 

Semua GA best2 sgt...kreatif n menarik....

Tapi adat pertandingan ada yg menang n kalah, yg kalah jgn sedih pulak tau sbb ade jugak hadiah..kan dh ckp tak rugi join kan?? ;)

Indiana Boutique dengan bangganya mengumumkan pemenang-pemenang bagi
Contest Giveaway Indiana Boutique... ;)

Kategori :


GA Paling Kreatif



Tempat Pertama:





Tempat Kedua:

http://mamalurveirfan.blogspot.com/2011/10/giveaway-indiana-boutique.html?m=1





Tempat Ketiga:




http://pinkummi.blogspot.com/2011/10/giveaway-indiana-boutique.html






GA Favourite Juri


http://myshamimie.blogspot.com/2011/10/oit-korang-nak-adiah-x.html






Untuk contestant lain yg tak menang, jgn risau yer....
Ada hadiah saguhati juga menanti anda ;)

 Tahniah kepada semua pemenang yer....
Terima kasih kpd yg sudi join contest GA ni..
Coming soon kami akan buat lg contest k...;)




With Luv ;)

 
Blog Design by Delicious Design Studio