* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Friday, October 28, 2011

PENGUMUMAN


Hi all....

Saya ada update design baru


Cepat2 order kalau berkenan yer...Booking within 24hrs only!!!

Sy sedang bercuti dan sy tau semua dah maklum mengenai perkara ni yer..
So, sy on off utk reply order n email..
Sy akan reply secepat yg mungkin tau..dun worry..
Hope jgn order thru SMS ye sbb nnt ada order yg lupa plak tgh bercuti ni..

Tq guys!!!

HepY SHoPpiNg!!!!


Regards,

 Yanna ;)

SYRIA POLOS MIA #MIA


Kali ni syria polos juga ada ropol tp kedudukan ropol nye bukan keliling tudung yer...
So, sy bg nama syria polos Mia...utk senang ingat...;)

Dah pakai cun plak design ni....hehe...
utk yg tak berapa suke crowded ropol keliling boleh la pilih yg ni...;)

Material : 
Cotton (Body n Awning)
Chiffon (Ropol)

Size : M

Price : RM43

 Mia 01 (Dark Blue =)
Status : OUT OF STOCK..Sori...


 Mia 02 (Grey - polka dot chiffon)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

 Mia 03 (Grey - Leopard chiffon)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

Mia 04 (Light Blue Tourqoise - polka dot chiffon)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

Mia 05 (Light Blue Tourqoise - Leopard chiffon)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

Mia 06 (Blue)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

Mia 07 (Pink - polka dot chiffon)
Status : OUT OF STOCK..Sori...


Mia 08 (Pink - Chiffon Pelangi)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

SYRIA POLOS EMBOSSED COTTON #KK

As salam...
Terkejut tak??? ni namanya org yg bercuti tp mcm tak bercuti kan?? ;)
Sbb tak sabar sgt nk update design baru ni...
Sanggup tahan mata ni...sbb ramai yg suruh cepat update nk pakai raya haji nnt...;)
Demi customer2 yg disayangi...

Tadaaa....

Keluar balik syria embossed cotton ni...ade corak baru jgk...
Cantik2 la semua pendek kata....
Kalau dpt tgk live material nye mmg eksklusif sgt...mmg tak dpt beli kt mane2.=)

Peringatan :
Hanya untuk mereka2 yg SERIOUS hendak membeli shj yer...
Pastikan anda check email anda dalam masa 24 jam selepas menghantar ORDER FROM...

Disebabkan sy tgh bercuti ni, so sy on off ye...agak lmbt sikit utk reply order dsb tp sy pasti cuba secepat yg mungkin utk bg feedback..tq!!


Hepy Shopping ya dearie!!!!


Material : Fully Cotton
Size : M (tutup dada)

Price Raya Aidiladha : RM39 =)



 KK 01 (Black/Hijau pucuk..cun sgt yg ni)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

 KK 02 (Black/Grey =)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

 KK 03 (Soft grey)
Status : OUT OF STOCK..Sori...
 KK 04 (Black Rose... suke3)
Status : OUT OF STOCK..Sori...


KK 05 (Medium grey...sgttt cantik...)
Status : OUT OF STOCK..Sori...
 
Blog Design by Delicious Design Studio