* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Monday, October 24, 2011

UPDATE!!!


Morning all...
Semlm ada update 3 jenis tudung tau...collection hari raya haji =)
 


So, mana2 yg berkenan terus grab ye sbb stok limited..

Sy juga nk inform yg kami akan bercuti bermula 28hb Oktober - 1 November 2011.
Sehubungan dengan itu, untuk yg nk order atau yg dah order boleh buat pembayaran sebelum Jumaat ni ye so boleh pos sebelum kami bercuti..
Takut nnt nk pakai raya ke kan..hehe.... 

Emel dan order akan di balas sperti biasa cuma urusan pos shj akan beroperasi semula pada 2hb November 2011.

HePy ShopPinG!!!

Harap maklum.

SYRIA POLOS LACE #SPL

As salam semua...

New collection dr kami...


Syria polos lace...
Sbb ade jahitan lace cmni..


Cantik kan? Ni pon design ala Pearl haya jugak tau..
Kalau nk beli brand tu mmg mahal le sesgt...hehe...
Syria polos lace ni special tang awning nye..material nye denim tau...bila pakai nmpk mcm pakai tudung yg ada hard awning plak sbb kain nya agak tebal sikit so totally mmg tak melekap...=)
Colour2 nye pon menarik sgt....


Saiz : M

Price : RM45

 SPL 01 (Dark blue)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

 SPL 02 (Dark brown)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

 SPL 03 (Light blue)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

 SPL 04 (Mustard Yellow)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

 SPL 05 (Mustard Yellow - beza awning dgn SPL04 )
Status : OUT OF STOCK..Sori...

 SPL 06 (Kelabu asap)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

 SPL 07 (Kelabu asap-beza jahit tepi dgn SPL06)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

SPL 08 (Pinang masak)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

 SPL 09 (Pink cntikk)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

 SPL 10 (Maroon)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

 SPL 11 (Hijau ni jarang sgt jumpe..)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

 SPL 12 (Grey)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

 SPL 13 (Grey-beza jahit tepi dgn SPL12)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

 SPL 14 (Light green..cntik)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

SPL 15 (Dark grey)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

SYRIA POLOS COTTON CHIFFON #RCP

Tadaaa....
Yg ni sambungan color dr kod RPC tau..
Ada black n pink...chumel2 dot nya...
Jom grab sebelum habes tau..color best selling ni =)




Material : 
Cotton (Body n Awning)
Chiffon (Ropol)

Size : M

Price : RM50

 RPC 12 (Black-Dot Grey)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

 RPC 13 (Black-Dot Black)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

 RPC 14 (Pink =)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

TUDUNG EKSPRES ROPOL PLAIN COTTON #RPX

Assalammualaikum WBT,
Kali ni taknak ckp bnyk2 sbb ropol jgk..hehe..
tudung ekspres ropol plain...cantik sgt color2 nyer...
rugi tak beli tau... ;)
Nak dekat Raya Haji ni kan...haaa...
Cepat2 pilih....

Mohon kerjasama semua kalau dah confirm nak, baru la isi form yer..
Jgn le main2 plak order tu.... serious buyer jer k!!!

Material : 100% cotton
Size : M (tutup dada)

Price : RM43 aje...=)

 RPX 01 (Black/Hijau)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

 RPX 02 (Black/Biru canteeekkk...=)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

 RPX 03 (Black/Purple)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

 RPX 04 (Dark brown/Light Brown)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

 RPX 05 (Cream/Light brown)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

 RPX 06 (Dark grey/Light brown)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

RPX 07 (Cream/Purple kusam)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

 
Blog Design by Delicious Design Studio