* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Thursday, October 20, 2011

TUDUNG EKSPRES ROPOL PLAIN #RPE

Haa..ni ala2 design kod RPE tp ni mmg plain je cotton..
ade 2 color je tp sbb cantik so sy amik jer...=)

Plssss.... SERIOUS BUYER ONLY!!!
 
Material : Fully Cotton
Size : M

Price : RM43 jer..=)

 RPE 11 (Grey/Brown) 
Status : OUT OF STOCK..Sori...

RPE 12 (Black/Hijau lumut) 
Status : OUT OF STOCK..Sori...

HIJAB ARIANA II #RPD

As salam...=)
Haaa....ni design yg mcm kod RPC sebelum ni tp ropolnye printed lycra ye....
Ada 3 color yg ropol chiffon dot yer...tgk je kt bwh ni...=)
Color semua cantik2 sgt...
Stok ni tak bnyk yer...sori...

Plssss.... SERIOUS BUYER ONLY!!!
Ramai yg order n backout....kesian sgt org lain yg nak...
Tak psl2 je dh blacklisted kan... =(


Material : 
Cotton (Body n Awning)
Ropol (Lycra)

Size : M

Price : RM45

 RPD 01 (Dark Brown) 
Status : OUT OF STOCK..Sori...

 RPD 02 (Light Orange..=) 
Status : OUT OF STOCK..Sori...

 RPD 03 (Deep pink) 
Status : OUT OF STOCK..Sori...

 RPD 04 (Light Pink) 
Status : OUT OF STOCK..Sori...

 RPD 05 (Biru) 
Status : OUT OF STOCK..Sori...

 RPD 06 (Light Blue) 
Status : OUT OF STOCK..Sori...

 RPD 07 (Pinang masak) 
Status : OUT OF STOCK..Sori...

 RPD 08 (Hijau yg cantik...) 
Status : OUT OF STOCK..Sori...










 Yg 3 kod bwh ni material ropol nye chiffon dot yer....cute sesgttt..

Price : RM50


 RPD 09 (Dark Grey) 
Status : OUT OF STOCK..Sori...

 RPD 10 (Light Orange sweet) 
Status : OUT OF STOCK..Sori...

RPD 11 (Hijau cantik..) 
Status : OUT OF STOCK..Sori...

 
Blog Design by Delicious Design Studio