* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Monday, October 17, 2011

HIJAB ARIANA - SYRIA POLOS ROPOL CHIFFON #RPC

Tadaaa... =)





Chumel kan polka dot kt atas ni ni..cm nk mkn jer...hahaha...
sy ni mmg sawan sikit tgk polka dot...kih3...tgk blog pon dh tak tukar2 design =)

Sebenarnya tujuan ni nk promote tudung baru kali ni...hehe..
Hijab Ariana (nama pendek) atau
Syria Polos Ropol Chiffon Polka dot (nama pjgnye... =)

Menarik, simple n gojezzz sgt tudung ni walaupun design agak sama dgn yg lepas tp penggunaan material chiffon + cotton kali ni nmpk agak menarik sgt...
Harga pula mmg agak menarik yer..hehe...biase la tgh h0t kt market kan...
Supplier pon masa2 ni le nk up2 harga...=) So, i follow.... =)
 Stok pon tak bnyk tau...sori sgt2 kalau yg tak dpt nk order yer....

Stok borong pon takde...sori...

Sila isi ORDER FORM yer....tolong beri saya masa utk reply order anda sbb saya ada komitmen yg lain dlm masa yg sama...tp sy janji akan reply secepat yg mungkin...=)

Booking dlm masa 24 jam shj!! harap maklum!!
Nnt dah cancel, tolong jgn marah sy yer....tq sgt2...


Price : RM53
(Buy 3pcs n more get RM50 each)

Material :
Cotton (Body n Awning)
Chiffon (Ropol)

Size : M (tutup dada)

 RPC O1 (Dark Grey)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

 RPC O2 (Dark Grey-Corak chiffon lain dr RPC01)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

 RPC O3 (Dark Brown)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

 RPC O4 (Pink+Merah)
Status : OUT OF STOCK..Sori...


 RPC O5 (Light Pink)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

 RPC O6 (Sweet purple)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

 RPC O7 (Hijau ni dh pakai cntik pulak colournye..hehe)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

 RPC O8 (Blue)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

 RPC O9 (Biru cantik)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

RPC 10 (Pinang masak - ropol cotton printed)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

RPC 11 (Biru cantik - ropol cotton printed)
Status : OUT OF STOCK..Sori...




 
Blog Design by Delicious Design Studio