* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Wednesday, October 12, 2011

GIVEAWAY INDIANA BOUTIQUE


Anda kreatif??
Nak hadiah best2??



Hehe...senang je dgn join giveaway Indiana Boutique..=)

Klik banner bwh ni yer...sila baca syarat-syarat penyertaan dgn teliti ok darl2?? =)


Jgn segan2...join je k....
Mane tau nasib anda baik kan...haaa..=)

SYRIA POLOS ROPOL #RP


As salam n morning semua...
Tetiba lak awal pg update kan?? sbb semlm tenet prob lak kt umah..haishh...

Ok..pendek citer, keluaran kali ni sambungan dari ropol n ekspres yg lepas je..
Tak bnyk color pon tp sbb cun maka dgn itu sy update le jugak...=)

Ehem2... Hari baik hati sedunia ni...
Utk return customer yer...get 10% off utk batch yg ni shj yer...=)

Haa...jom pilih2...


 RP 11 (Brown Gold/Light brown)
Size : M
Price : RM45
Status : OUT OF STOCK..Sori...


 RP 12 (Brown Gold/Light brown - benang sama ngan RP11)
Size : M
Price : RM45
Status :  OUT OF STOCK..Sori...

 RP 13 (Brown Gold/Light brown - benang ni kuning sikit)
Size : M
Price : RM45
Status : OUT OF STOCK..Sori...

 RP 14 (Brown Gold/Light brown - benang ni kuning sikit)
Size : M
Price : RM45
Status : OUT OF STOCK..Sori...

 RP 15 (Hijau kusam/hijau inau)
Size : M
Price : RM45
Status :  OUT OF STOCK..Sori...

 RP 16 (Light orange/Pinang masak =)
Size : M
Price : RM45
Status :  OUT OF STOCK..Sori...








 Bwh ni sehelai je kod RPE ye...color oren ni cun sgt....
cer tgk...=)



 RPE 08 (Orange cunnn)
Size : M
Price : RM45
Status : OUT OF STOCK..Sori...



 
Blog Design by Delicious Design Studio