* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Monday, October 03, 2011

TUDUNG EKSPRES ROPOL ALA PEARL HAYA #RPE


As salam dan malam semua...
Bila dah start musim ropol ni, ropol je la ye...hehe..
Ape2 pon, ropol mmg cun kan? =)

Kali ni ropol tp khas utk mereka2 yg suka kan tudung ekspres...
Bnyk sgt permintaan yg sy dapat...so, terciptalah tudung ekspres ropol ni..ngeh3...
Jahitan nye mmg kemas sgt....

Corak sama je mcm yg syria polos printed last batch..
So, cepat2 order...
Nanti melepas lg...


Material :
Cotton (Body)
Lycra (Awning/Ropol)

Size : M (tutup dada)

(corak adalah mengikut potongan kain yer..harap maklum!!!)

Price : RM46


 RPE 01 - SOLD OUT!!!


 RPE 02 - SOLD OUT!!!

 RPE 03 - SOLD OUT!!!

RPE 04 - SOLD OUT!!!


 
Blog Design by Delicious Design Studio