* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Monday, June 20, 2011

SYRIA POLOS DENIM #SP

Salam selasa semua..=)
Di kebizian ni pon sy nak juga update tudung,...hehehe...

Syria denim polos printed corak baru...
Yg cun2 jer utk anda semua....hehe...

So, jom tgk n order cepat2 yer....limited stok..

Plssss....serious buyer only!!!

Material : Fully Denim
Size : M (Labuh dagu ke bwh +- 38cm)

Price : RM36 
(Excluding postage)


 SP 01 (Black rose hijau grey...cantik yg ni...) - SOLD OUT!!! 


 SP 02 (Haa..yg ni pon cantik sgt tau...rose jugak...=) - SOLD OUT!!! 


 SP 03 (Purple zebra...denim ni soft jer...) - SOLD OUT!!! 


 SP 04 (Hijau ala leopard...=) - SOLD OUT!!! 


 SP 05 (Grey kaler selamat....) - SOLD OUT!!! 


 SP 06 (Polka dot biru....chumell...) - SOLD OUT!!!  


 SP 07 (Maroon plain...denim soft sgt yg ni) - SOLD OUT!!!

SP 08 (Dark brown...soft denim) - SOLD OUT!!!

 
Blog Design by Delicious Design Studio