* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Wednesday, June 01, 2011

INNER NECK DENIM PRINTED SAIZ M #NDM

Salam syg semua...
Seperti yg sy janjikan..inner neck denim printed saiz m utk semua..
Actually yg ni syria polos....sbb pakai mcmtu jer...kalau inner neck tu utk cover leher...hehehe...
kali ni ade dlm 9 corak yg mmg sgt cunnn....gerenti...
Ada 5 colour yg ade jahitan puff kat tepi n ada yg jahitan biase...
dua2 pon masih cantik ikut selera masing2....

1st come, 1st served..
sy akan utamakan yg boleh buat pymnt dulu yer sbb bnyk sgt yg order minta delay then senyap....yg betul2 nak, tak dpt plak..kesian dorang....=)

Material : 100% denim
Size : M

Price : RM38
(Buy 3pcs n above get RM36 each!!! murah kan????)


 NDM 08 (Black) - SOLD OUT~~

 NDM 09 (suke yg ni...) - SOLD OUT~~

 NDM 10 (Brown-ala inggeris...) - SOLD OUT~~

 NDM 11 (Grey) - SOLD OUT~~

 NDM 12 (yg ni sy sukeee) - SOLD OUT~~






 Yang bawah ni jahitan tepi biase yer.....



 NDM 13 (Black kaler selamat..) - SOLD OUT~~

 NDM 14 (Ala cheetah) - SOLD OUT~~

 NDM 15 (Haa..yg ni ade bunga ros tu..comelll) - SOLD OUT~~

NDM 16 (Blue) - SOLD OUT~~



SOLD OUT~~




 
Blog Design by Delicious Design Studio