* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Sunday, May 29, 2011

INNER NECK DENIM PRINTED #NDS

Tadaaaaaaaaaaa...
Ngantok ni tau sbb esok keje lg ni...hehe....sbb takut esok bz, so, update la pg2 ni haaa...
Sbb dh janji ngan semua nk update weekend...=)

Inner neck denim printed dgn corak baru tau...
corak nye cantik2....
Sebelum stok abes, jom cepat order....=)

Material : 100% denim
Size : S
Kod adalah sambungan yg lepas yer...

Price : RM25 jer oke...


 NDS 08 (Black pink...pebret) - SOLD OUT~~

 NDS 09 (Cunnn pakai yg ni) - SOLD OUT~~

 NDS 10 (Haa ni ala2 inggeris tu...brown..marbelesss) - SOLD OUT~~

 NDS 11 (Grey) - SOLD OUT~~

NDS 12 (Ni pon cunn) - SOLD OUT~~

INNER NECK COTTON #ICT

Inner neck cotton ni pon ada color2 baru yer...cantik2 jugak..
Jom tambah lg koleksi...=)

Material : Cotton best...(ringan jer)
Size : S

Price : RM25


 ICT 01 (Dark grey) - SOLD OUT~~

 ICT 02 (Light brown Smokey) - SOLD OUT~~

ICT 03 (Color kuning ni cantikkk sgt...) - SOLD OUT~~

TUDUNG COTTON VELVET #TKR

Lama tak keluarkan tudung...
Ramai yg request sbb semua kata nk start cari tudung raya...hehe...
Kali ni design latest ala Pearl Haya..
ada jahitan puff di tepi dan tgh tudung....sgt eksklusif....

jom kita tgk....

Material : Cotton (Body), Velvet (Awning)
Size : M

Price : RM40 ONLY!!!



 TKR 01 (Black) - SOLD OUT~~



 TKR 02 (Orange cun) - SOLD OUT~~


 TKR 03 (Brown) - SOLD OUT~~


TKR 04 (Dark grey) - 1 more Available!!!
 
Blog Design by Delicious Design Studio