* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Monday, May 09, 2011

INNER NECK DENIM #IND

Ramai yg tanya inner neck denim ni..
Lama nk tunggu siap ni..hehe...
So, utk penggemar2 inner neck boleh la mendapatkan koleksi denim ni yer...
Stok tak bnyk n takde stok utk borong...sorii...
Inner ni mmg sesuai utk mereka2 yg baru nk mula memakai syria sbb takut muka nmpk bulat la, ape la..
Inner ni mmg dpt selamatkan semua keadaan..
Selain boleh dipakai dgn shawl, boleh juga dipakai mcmtu jer utk outdoor activities mcm swimming, jogging, gi kedai mamak, g beli ikan..ngeh3... =)

Sgt sejuk dan rasa mcm best jer pakai...
Jom try...

Material : 100% denim
Size : S 

Price : RM27 
(Beli 3pcs n above get RM25 each!!!)



 (Model pakai inner neck denim dgn shawl...=)



 IND 01 (Black) - OUT OF STOCK!!! Sorry...

 IND 02 (Dark Brown) - OUT OF STOCK!!! Sorry...

 IND 03 (Dark blue ala grey) - OUT OF STOCK!!! Sorry...


 IND 04 (Blue) - OUT OF STOCK!!! Sorry...

 IND 05 (Dark blue) - OUT OF STOCK!!! Sorry...

 IND 06 (Medium blue) - Available

 IND 07 (Light Blue) - OUT OF STOCK!!! Sorry...
 
Blog Design by Delicious Design Studio