* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Monday, April 18, 2011

SHAWL FAREENA

Tadaaa....
Shawl denim ala pearl haya...
Unik potongan shawl ni sbb normally kita dh twist shwl ke depan dia jd bentuk V kan?
Kali ni jd bulat je depan n belakang....cntik sgttt...

Nk buat koleksi??haa..jom beli....

Material : Denim + Chiffon
Length : 1.6m

Price : RM59 (Shawl shj)


 Haa...ni kita tarik ke tepi n letak pin....

 so, nnt depan akan jd bentuk bulat jer mcm ni...cntik kan...

 Last touch up letak la pin kt tepi, kat mane2 yg rasa nk letak...=)

Yg ni denim brown + pink bunga chumel sgt....

SOLD OUT!!!

Yg ni gaya kalau free style takyah letak pin pon..pakai dgn inner neck...cun jugak...my pebret style...

Yg ni kaler biru + chiffon leopard

SOLD OUT!!!

SYRIA POLOS DENIM

Salam semua...lama sy bercuti...
hehehe..alhamdulillah semua ok...=)

Syria polos denim kembali lagi..kali ni plain jer...ramai tanya yg plain kan...=)
Ada aksesori tambahan plate button lg....=)

Material : 100% denim
Size : M

Price : RM42 jer...

 POL 01 (Black) - SOLD OUT!!!
POL 02 (Medium Blue) - SOLD OUT!!!

 POL 03 (Blue Denim) - SOLD OUT!!!
POL 04 (Brown) - SOLD OUT!!!

 POL 05 (Grey) - SOLD OUT!!!
POL 06 (Grey) - SOLD OUT!!!

POL 07 (Blue..haa..ni tak iron awning, tu kemek2...hehehe) - SOLD OUT!!!
 
Blog Design by Delicious Design Studio