* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Wednesday, April 13, 2011

TUDUNG JEANS #TDK

Haaaaaaaa..kain ni paling best n unik sgt tau...
Rugi kalau takde koleksi yg ni...
sbb kain nya denim yg koyak2 sket...jgn risau sbb bukan rosak ker ape, tp fashion mcm tu...

sy update 3 color dulu yer...

Material : Fully denim 
Size : M

Price : RM50 jer oke!!!
(Normal price : RM55)

TDK 01 (Black) - SOLD OUT!!!

 TDK 02 (Brown2 sket) - SOLD OUT!!!
TDK 03 (Grey/Purple) - SOLD OUT!!!

TUDUNG JEANS FYNA #K

Salam syg semua...
Sape2 yg belum tdo??hehehe...

Jom tgk koleksi terbaru denim dr kami...
Walaupun color2 agak sama, yg penting design berbeza dan tetap unik...=)

Yg ni ade dua design yer....jom tgk...

Kalau dh suka, mmg konfem nk beli, baru isi form yer....
Booking within 2 days yer....

Material : Full Denim
Size : M

Price paling besttt : RM42 jer!!!

 Fyna K01 (Black) - SOLD OUT!!!
Fyna K02 (Merah Hati) - SOLD OUT!!!


 Fyna K03 (Black) - SOLD OUT!!!

 Fyna K04 (Light Grey) - SOLD OUT!!!
Fyna K05 (Medium Blue) - SOLD OUT!!!

 Fyna K06 (Hijau nk coklat sket...cun..) - SOLD OUT!!!

 
Blog Design by Delicious Design Studio