* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Thursday, March 17, 2011

TUDUNG SAFRA #A

Lepas buat Clearance Sale, ada lg design2 baru yer..
cntik sgt...ala2 safra yg design lama cuma beza kali ni, awning n body sama material n color n layer chiffon tu kecik jer yer..lebih kurang 1 inci...mmg nice..boleh pakai ngan baju kurung jugak...

Material : Cotton
Size : M

Price : RM50 only!!!!

 Safra A01 (Dark Brown) - FULLY BOOKED!!!
 Safra A02 (Blue) - FULLY BOOKED!!!

  Safra A03 (Maroon Dot White) - FULLY BOOKED!!!

  Safra A04 (Maroon Dot Red) - FULLY BOOKED!!!






Ni ha terselit design kod TU..color baru yer...

RM46
 TU 04 -  FULLY BOOKED!!!

CLEARANCE SALE #2

Tadaaaaaa....seronoknya selalu dpt buat clearance sale!!!
Items pon tak banyak...so, cepat2 grab yer..
Sila pastikan anda menyatakan kod SALE spt di bwh gmbr dan kod di dalam kurungan sekali semasa anda mengisi Order Form...

Booking within 24 hrs only!!!!!
No Free Postage, Fixed Price...tq...

SOLD OUT!!!!!

SALE 01 (Syria Denim Biru) - FULLY BOOKED!!!

 SALE 02 (Denim Bulan E03) - FULLY BOOKED!!!

 SALE 03 (Denim Bulan E06) - FULLY BOOKED!!!

 SALE 04 (Denim Bulan E08) - FULLY BOOKED!!!
SALE 05 (Denim Bulan E07) - FULLY BOOKED!!!

 SALE 06 (Denim TT05) - FULLY BOOKED!!!

 SALE 07 (TT01) - FULLY BOOKED!!!
SALE 08 (TT02) - FULLY BOOKED!!!

 SALE 09 (Denim) - FULLY BOOKED!!!

 SALE 10 (Denim G02) - FULLY BOOKED!!!

SALE 11 (TT07) - FULLY BOOKED!!!
SALE 12 (Fyna F02) - FULLY BOOKED!!!

 
Blog Design by Delicious Design Studio