* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Tuesday, March 01, 2011

TUDUNG DENIM FYNA #G

Denim lagi...hehehe....selagi tgh HOT ni, mmg mcm2 design yg keluar..
dan rugi kalau tak memiliki nya... =)

Kali ni Fully denim juga cuma combination printed denim dgn plain plak...
bahagian tepi tdung pon design lain jugak...boleh tgk pic kt bwh ni yer...

Coraknya pon cantik2 as usual...=)

Saiz : M

SOLD OUT!!!!


 Fyna G01 (Clorox Black) - RESERVED (Julyta x3, Mazura, Fareena, Amalina x2, Ct Naser, Nur Adlina, Seri Rahayu) - FULLY BOOKED

 Fyna G02 (Clorox Grey + Black) - RESERVED (Julyta x3, Amalina x2, Shiera, Kaksu, Azura, Kawthar, Kak Nor) - FULLY BOOKED

 Fyna G03 (Sgttt cun yg ni uolsss.... =) - RESERVED  (Julyta x3, Amalina, Norita, Shiera, Kaksu, Ainol, Siti Nartasha, Mariani) - FULLY BOOKED!!!

 Fyna G04 (Ala2 Inggeris...cunn...huhhh) - RESERVED (Julyta x2, Raja Azliana, Mazura, Nik Aira, Norismalinda, Norlena, Norhayati, Mazlina, Murni) - FULLY BOOKED

 Fyna G05 (Ala2 inggeris juga mcm atas cuma beza warna curly) - RESERVED (Julyta x3, Fareena, Kaksu, Azura) - FULLY BOOKED!!!!

 Fyna G06 (Abstrak kuning... =) - RESERVED (Nora, Noorlinah x2, Julyta x2, Amirozaina) - FULLY BOOKED




Nk selit syria polos ni sbb ada satu kaler jer...

RM42


RESERVED (Raja Azliana, Shamsiah, Azura) - FULLY BOOKED!!!!!!

TUDUNG COTTON

Ha..yg ni takde nama...hik3..
Uniknya dsgn tudung ni ada layer kecil material denim yg dijahit keliling tgh bhgn tudung..
Anda boleh lihat sendiri yer...
Simple n menarik..sesuai dgn baju kurung jugak...

Size : M

SOLD OUT!!!!!

 TVJ 01 - RESERVED (Nora, Noorlinah, Amirozaina, Norhayati, Julyta x2, Kaksu, Siti Nartasha, Sh, Intan) - FULLY BOOKED!!!!!
Awning : Velvet Black
Body : Cotton
Colour : Black


 TVJ 02 - RESERVED (Norena, Norita, Umi Kalsom, Julyta x2, Kaksu, Za x2, Syeeda) - FULLY BOOKED
Awning : Velvet Dark Blue
Body : Cotton
Colour : Black


 TVJ 03 - FULLY BOOKED!!!!!!!
Awning : Denim Black Orange
Body : Cotton
Colour : Orange cantiiikkk

 TVJ 04 (Salah kod kt pic tu) - FULLY BOOKED!!!!!!!
Awning : Denim Dark Blue
Body : Cotton
Colour : Orange canntiikk jugak

TUDUNG SAFRA

Tudung Safra...
Kali ni pasti ramai juga pernah tgk design yg mcm ni yer...
Sy sukeee la sgt design mcm ni..sbb polka dot tu yg takleh tahan tuu..ngeee... =)

Awning nyer material velvet, body nya cotton best sgt sejuk, ringan..
And ada layer chiffon tu yg nmpk mmg gojezzzz....buat masa ni ade satu color jer yer...light grey...tp warna chiffon n awning adalah berbeza..
Jom scroll ke bwh tgk...=)

Jgn lupa isi ORDER FORM yer...sy akan check kadang lewat sket yer...

Saiz : M

SOLD OUT!!!!

Kali ni ada stok utk borong yer..sila email atau sms sy sebelum stok kehabisan....=)


 SAFRA 01 - RESERVED (Mazlina, Kaksu, Nita, Norena, Azlin, Nur Faradila, Farah, FFarahin) - FULLY BOOKED!!!!!!!


 SAFRA 02 - RESERVED (Norlena, Umi Kalsom, Za, Kaksu) - FULLY BOOKED


 SAFRA 03 - FULLY BOOKED!!!!!!!!


 SAFRA 04 - FULLY BOOKED!!!!!!!!


 SAFRA 05 - RESERVED (Za, Norfitriah, Farah) - FULLY BOOKED


 
Blog Design by Delicious Design Studio