* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Sunday, January 30, 2011

TUDUNG COTTON CLOROX

Haaa....sy tak sabar nk keluarkan design ni...sbb mmg cntik..
ni ala2 design Pearl Haya....=)
Combination cotton plain n corak clorox...sgt gojez..=)
Stok pon dh tak bnyk...huhuhuh...

Material : Cotton
Size : M

Price : RM45

 TCC 01 - RESERVED (Shira, Juliana, Kak Su, Ct Naser, Noor Efnie) - FULLY BOOKED

 TCC 02 - RESERVED (Haniza, Shira, Fazila, Juliana) - FULLY BOOKED

 TCC 03 - RESERVED (Rafidah Hanum, Haniza, Shira, Fazila, Nora, Suriani, Juliana) - FULLY BOOKED

 TCC 04 - RESERVED (Haniza, Shira, Juliana, Ernie) - FULLY BOOKED

 TCC 05 - RESERVED (Haniza, Shira, Juliana, Ernie) - FULLY BOOKED

 TCC 06 - RESERVED (Rafidah Hanum, Haniza, Shira, Norriah, Julita, Nora, Juliana) - FULLY BOOKED




Nak selit jugak yg plain ni...hehe...kod TFC yer sambungan yg lepas..
ada 2 kaler jer yg avail....yg ni plain takde bunga rose...


 TFC 11 (Belacan) - RESERVED (Haniza, Fazila, Norasalzarina x 2) 
- FULLY BOOKED

  TFC 12 (Purple) - RESERVED (Noor Efnie, Siti Syuhaiza)

TUDUNG COTTON ROSE

Hehe...dis week lmbt update sket...sori..
design baru yg sgttt chumel..
Ade bunga ros di tepi awning...=)

Kalau bunga ni taknak kt ctu, leh tetas then letak la kt bahu atau boleh digunakan utk aksesori pd baju ke, beg ker..sbb rose ni sgt cantik...=)

Stok dh tak bnyk sbb tak smpat update, dh ramai amik dlu...huhu..sori

Material : Cotton
Size : M

Price : RM45

 TCR 01 (Black) - RESERVED (Rosalida, Kak Gee, Shira) - FULLY BOOKED


  TCR 02 (Merah) - RESERVED (Zila Fad, Noor Fadillah) - FULLY BOOKED

  TCR 03 (Light Grey) - RESERVED (Norriah, Haliza) - FULLY BOOKED

 
Blog Design by Delicious Design Studio