* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Monday, December 19, 2011

SYRIA KOYAK #SKY




Pernah tgk sy keluarkan material jenis ni dulu kan?
dulu syria polos...tapi kali ni syria biasa pulak (2pcs)
ada inner n outer....
Corak n colour baru...semua menarik :)

Inner n outer adalah dari material cotton yer...sgt selesa...

Price : RM36 / 1 set


 SKY 01 (Brown)
Status : SOLD OUT

 SKY 02 (Purple..cunn) 
Status : SOLD OUT

 SKY 03 (biru...)
Status : SOLD OUT

 SKY 04 (Color ni best selling) 
Status : SOLD OUT

 SKY 05 (Cream)
Status : SOLD OUT

 SKY 06 (Grey kehijauan) 
Status : SOLD OUT

SKY 07 (Grey brownish) 
Status : SOLD OUT


5 comments:

Cik mama said...

kak Yana yg ni tutp dada tak.? inner neck ada lagi tak.?? (^_^)

Yanna said...

tak dear..singkat sikit....inner neck yg ada, black, light brown, pink, light blue

Cik mama said...

oo ykerr.. akan re-stock lagii kerr.? berminat warna gray.. selalu jerr lambat..hehehhe

Yanna said...

grey takde sis..sorry

Kecik Tapi Molek said...

Sis..ade lg x yg ni smua?
kalau ada sy nak

Post a Comment

 
Blog Design by Delicious Design Studio