* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Monday, December 26, 2011

HIJAB EKSPRES AN-NAURAH #HN



Hijab An-Naurah kali ni mcm design Hijab An-nur yg lepas yer. Cuma An-Naurah ni ada ropol je...sgt cantik dan menarik...tgk pun dh tau kan... :)
Hijab ni kena twist ye cara pakai nyer...tak kisah nk twist ke kanan atau ke kiri ikut keselesaan sendiri.. :) ada cth kt bwh ni...

Penggunaan kain cotton yg sgt berkualiti tinggi adalah jaminan dari kami.. :)
Jgn terlepas memiliki koleksi kali ni yer...sgt rugi...

Peringatan :
Lately, ramai pula backout buyer.. 
Pls make sure anda benar2 berminat nk order dan bersedia utk membuat pambayaran yer..tapi kalau ada sebarang masalah jgn segan silu boleh jer tanya cuma jgn la senyap je yer... Hope semua dpt beri kerjasama kpd pihak kami...
So, makin bertambah listing backout buyer kami... :(


Awning : Velvet
Ropol : High Quality Chiffon

Size : M 
(tak labuh sgt mcm An-Nur yg dulu yer...dun worry...) juz nice...

Price : RM56


(1st view)

 (2nd view)

 HN 01 (Grey - dot..ngeee)
Status : SOLD OUT


 HN 02 (Black - Leopard...suke 10x :)
Status : SOLD OUT


 HN 03 (Kelabu asap - Leopard jgk...:)
Status : SOLD OUT


 HN 04 (Pink... dot...)
Status : SOLD OUT


 HN 05 (Pinang masak... Susah tau nk jumpa colour ni...:)
Status : SOLD OUT


 HN 06 (Gold... eksklusif...:)
Status : SOLD OUT


HN 07 (Hijau ni cunnn...grrr... :)
Status : SOLD OUT

0 comments:

Post a Comment

 
Blog Design by Delicious Design Studio