* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Monday, December 12, 2011

HIJAB EKSPRES MAISARA #MSR

Assalammualaikum WBT,

Hijab Ekspres Maisara
Design baru yg sangat cantik dan menarik.
Penggunaan material cotton, chiffon polka dot dan awning velvet printed menyerlahkan lagi kepada si pemakai tudung.
Layer chiffon ada dua yer..mmg eksklusif sgt tudung ni....



MUST HAVE!!! 
Sgt rugi kalau tak grab....

1st come, 1st serve basis...




Size : M (menutup dada)

Price : RM58



 MSR 01 (Chumel sgt color ni....:)
Status : OUT OF STOCK

 MSR 02 (Light brown..sori lupa snap pic from side)
Status : OUT OF STOCK

MSR 03 (Pink ni pun cun..sori lupa snap pic from side)
Status : OUT OF STOCK
 

MSR 04 (Purple ni cantik..)
Status : OUT OF STOCK


 MSR 05 (Dark blue.... mcm nk mkn je polka dot tu..ngee)
Status : OUT OF STOCK


 MSR 06 (Merah hati... likeeeeee)
Status : OUT OF STOCK


 MSR 07 (Dark grey...color pebret ever after)
Status : OUT OF STOCK


MSR 08 (sama color ngan 07 cuma awning ni polka dot kecil)
Status : OUT OF STOCK

0 comments:

Post a Comment

 
Blog Design by Delicious Design Studio