* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Wednesday, November 09, 2011

SYRIA POLOS ROPOL SULAM CHIFFON #RPJ

As salam...
Lama tak update blog...rindunya kt semua...sbb lama cuti..hehe...

Kali ni design ropol lg...cuma awning nya denim sulam tau..sgt special n cantik..
Material cotton korea ni actually sgt selesa pakai...yg penah beli mesti tau...;)
Ada satu branded tudung ni material cotton korea ni plain je price dah RM80++ tau...
ni siap ropol chiffon lg, awning denim sulam...jahitan mmg cun..takyah ckp yg tu..hehe..
Limited stock!!! 1st come 1st serve....


Material Body: 
Cotton Korea
Material Awning : 
Denim Sulam



Size : M

Price : RM55

 RPJ 01 (Black menawan...) 
Status : OUT OF STOCK..Sori...

 RPJ 02 (dark brown) 
Status : OUT OF STOCK..Sori...

 RPJ 03 (Very Light grey)
Status : OUT OF STOCK..Sori...


 RPJ 04 (Grey)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

 RPJ 05 (Sweet peach)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

RPJ 06 (Maroon)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

 RPJ 07 (Purple ribena)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

 RPJ 08 (Hijau...=)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

 RPJ 09 (Medium purple)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

 RPJ 10 (Yellow Mustard)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

RPJ 11 (Deep purple)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

0 comments:

Post a Comment

 
Blog Design by Delicious Design Studio