* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Friday, November 04, 2011

HIJAB BELLA #RPH

Assalammualaikum WBT..


Selamat mlm semua...awal update hari ni tau sbb lepas ni jauh perjalanan nk balik kampung...ngeh3...
Rasa2nya ramai dah smpai kampung...;)
 
Diingatkan sekali lg, kami bercuti sampai 8/9hb Nov yer.... tp email sy cuba utk check n reply...dun worry darl2 sekalian...;)

Utk itu, order selepas mlm ni maybe sy lewat utk reply yer...sbb tak tau lagi cmne tenet kt kampung ni..hehe...
Keluaran kali ni Hijab Bella jugak tau ada colour2 baru...
semua cantik2 sgt....suke3...



Material : Cotton korea (lain dr cotton batch dulu)
Ropol (Chiffon cantikk)

Size : M

Price : RM50
Offer kali ni, pembelian 3 helai ke atas dpt off RM3 each...
Cepat2 grab tau....


 RPH 01 (Black ni sama ngan kod RPG01 - restocked) 
Status : OUT OF STOCK..Sori...

 RPH 02 (Grey...sweet sgt color ni..) 
Status : OUT OF STOCK..Sori...

 RPH 03 (Light Grey...i likeeee) 
Status : OUT OF STOCK..Sori...

 RPH 04 (Dark brown... color selamat) 
Status : OUT OF STOCK..Sori...

 RPH 05 (Yellow mustard..cun color ni tau..) 
Status : OUT OF STOCK..Sori...

 RPH 06 (Pink peach...sweeeeeetttt like candy...) 
Status : OUT OF STOCK..Sori...

 RPH 07 
(Pink peach...sama cm kod RPH07 beza warna benang..yg ni sweet sikit..hehe) 
Status : OUT OF STOCK..Sori...

 RPH 08 
(Yg ni purple maroon ala2 mcm purple ribena tau...susah dpt color ni) 
Status : OUT OF STOCK..Sori...

0 comments:

Post a Comment

 
Blog Design by Delicious Design Studio