* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Wednesday, November 30, 2011

HOLIDAY BREAK


Adalah dimaklumkan bahawa kami akan bercuti lagi...hooray!!!

Bermula 3hb Dis - 7hb Dis 2011 ye

Segala urusan email dan order akan dibalas seperti biasa cuma agak lmbt sikit la..hehe

Urusan pos akan bermula pada 8hb Dis 2011 yer... So, yg nk sy pos sebelum bercuti boleh buat pembayaran sebelum esok pg yer...tqvm darl!

Harap maklum!

Regards,
~Yanna~

HIJAB EKSPRES AN-NUR




Bagi penggemar tudung ekspres, kali ni masih lagi tudung ekspres yer.. design terkini dan pastinya sesuai utk muslimah yg inginkan kelainan.. :)
Kelainan Hijab An-Nur ini dari segi cara pemakaiannya. Ia perlu dipusingkan (twist), dan tak perlu menggunakan kerongsang sbb mmg terletak je... Ada juga tambahan plate besi gold..sgt menarik dan eksklusif...

Sangat sesuai juga utk mereka yang suka mengenakan tudung saiz L sbb tudung ini agak labuh sedikit tapi.. ada cara utk mereka yg bertubuh kecil utk membuat tudung ini nmpk singkat dan sesuai utk anda. Nanti sy akan tunjuk pada gambar dibawah yer...

Penggunaan kain cotton yg mmg gerenti berkualiti tinggi dan kain stretchable cotton net serta chiffon (kain net n chiffon ni mmg sgt mahal tau yg digunakan oleh brand pearl haya sendiri, sama kualiti) yg cantik menambah keunikan Hijab An-Nur ni.. 

Limited Edition



Material : 
Awning (Velvet), Body (High Quality Cotton), Bottom layer (Stretchable Net/Chiffon)

Size : M (Menutup dada)

Price : RM69
2pcs for RM65 each
3pcs n more get RM60 each



 (1st style - twist ke kiri)

 (2nd style - twist ke kanan)

 (Yang ni cara utk yg body kecil, tolak sikit naik ke atas. So, takkan jd V di bhgn depan. jgn risau sbb kalau tolak ke belakang akan jd balance sbb cutting tudung ni mmg sudah direka utk semua saiz badan...selamat mencuba :)


 NUR 01 (Dark brown)
Status : OUT OF STOCK


 NUR 02 (Dark brown - Bottom layer (Chiffon))
Status : OUT OF STOCK


 NUR 03 (Dark Grey - Bottom Layer (Chiffon))
Status : OUT OF STOCK


NUR 04 (Black)
Status : OUT OF STOCK
NUR 05 (Black-Net ni sama dgn net NUR 01.. :)
Status : OUT OF STOCK



NUR 06 (Light Brown - Bottom layer (Net))
Status : OUT OF STOCK

Monday, November 28, 2011

HIJAB AR-RAUDHAH



Hijab Ar-Raudhah nama diberi,
Keunikan rekaan dan ciptaan terkini,
Kalau dah suka jgn tunggu2 lagi,
Nnt jgn tnya, "yana, takde lg ke yg ni??? ;)


Ni antara latest design ala pearl haya tau....jahitan ruffles nye cntik...polka dot plak tu...:)
Ada 2 jenis hard awning (ekspres) n soft awning (syria polos) yer...
Size M tutup dada cuma belakang nya agak singkat sikit je sbb ruffles ni tak cantik sgt kalau labuh2 di bhgn belakang...nmpk crowded... tp jgn risau tak pendek sgt pon... :)


utk kod AR01-05 (hard awning), AR06-09 (soft awning)

Material : Awning (Velvet), Body (Cotton), Ruffles (Chiffon)

Size : M

Price : RM55
Buy 2pcs n more get RM53 each!!!


 AR 01 (Pink/purple)
Status :  OUT OF STOCK

 AR 02 (Cream/Dark brown)
Status :  OUT OF STOCK

 AR 03 (Pink/purple)
Status :  OUT OF STOCK

 AR 04 (Medium blue/Sky blue)
Status : OUT OF STOCK

 AR 05 (Yellow/hijau cantik)
Status :  OUT OF STOCK



 ~SOFT AWNING~
(Syria Polos)



 AR 06 (Cream)
Status :  OUT OF STOCK

 AR 07 (Pink/purple)
Status :  OUT OF STOCK

 AR 08 (Dark brown/cream)
Status :  OUT OF STOCK

AR 09 (Medium blue/sky blue)
Status :  OUT OF STOCK

Sunday, November 27, 2011

SYRIA LYCRA PRINTED #SYC

Assalammualaikum...

Syria lycra printed corak baru kali ni..
cantik2 yer...
Bagi yg suka menggayakan syria jom grab cepat..;)
Syria printed ni mmg sgt sesuai kalau kita hangout pakai kasual, suka sgt tgk wanita2 yg pakai mcmtu...nmpk anggun n simple... ;)

Material  : Lycra
Size : M

Price : RM 32
Harga utk 1 SET (inner n outer yer darl...sgt berbaloi...;)


 SYC 01
Status :  OUT OF STOCK

 SYC 02
Status :  OUT OF STOCK

 SYC 03
Status :  OUT OF STOCK

 SYC 04
Status :  OUT OF STOCK

 SYC 05
Status :  OUT OF STOCK

 SYC 06
Status :  OUT OF STOCK


 SYC 07
Status :  OUT OF STOCK


 SYC 08
Status :  OUT OF STOCK


 SYC 09
Status :  OUT OF STOCK

SYC 10
Status :  OUT OF STOCK


Friday, November 25, 2011

CLEARANCE SALE!!!




As salam...
Selamat berhujung minggu... ;)

Lama tak buat sale...
Jom tgk mana yg berkenan, terus order yer...

* Immediate payment required
* No booking, No reservation
* 1st come, 1st serve
* Nak cepat, SMS je k..hehe....
* Offer valid start from 26th Nov 2011 (11.00am) while stock last
* No cancellation after confirmation

Harap semua dah baca T&C kt atas ni yer...

     Super Saving :  
1 for RM34
3 for RM100
Excluding postage
(Normal price RM45)


 NERA 02 (Grey) - OUT OF STOCK..Sori..
NERA 04 (Dark brown) - OUT OF STOCK..Sori..

NERA 05 (Grey) - OUT OF STOCK..Sori..
NERA 07 (Maroon) - OUT OF STOCK..Sori..


NERA 08 (Pinang Masak) - OUT OF STOCK..Sori..
NERA 09 (Yellow Mustard) - OUT OF STOCK..Sori..

NERA 10 (Brown) - OUT OF STOCK









 Utk Tudung Ala ariani Printed ni pula

Sale Price : RM25 EACH!!! 


 VA 02 - OUT OF STOCK

 VA 11 - OUT OF STOCK

 VA 15 - OUT OF STOCK
 
Blog Design by Delicious Design Studio