* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Sunday, October 16, 2011

TUDUNG EKSPRES ROPOL #RPE

Salam isnin semua...
Sori sbb lmbt sgt update new stock..
Sy update ni pon ade 2 color je..itupon sambungan dari colour RPE yg lepas..

Haa...dah join giveaway Indiana Boutique? (iklan jap...=)
ramai yg emel nk join tp malu2...hehe...takpe..join je k...tak rugi pon..=) free jer...

(corak adalah mengikut potongan kain yer..harap maklum!!!)


 RPE 09 (Suke biru ni..)
Size : M
Price : RM45
(Return Customer : Get RM5 OFF!!! =)
Status : OUT OF STOCK..Sori...


 RPE 10 (Yg ni sama je cm RPE03 n 07 ye)
Size : M
Price : RM45
(Return Customer : Get RM5 OFF!!! =) 
Status : OUT OF STOCK..Sori...


2 comments:

dali said...

yana haha saya salah le rupenya kena buat pasal indiana boutique.. sori le ntah hape2 saya ni baca laju2 x pasan. harus masuk dlm kasut muka ni..kih3x..

Yanna said...

erh..xpe diana...buat la lg sekali tau.. =)

Post a Comment

 
Blog Design by Delicious Design Studio