* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Monday, October 24, 2011

TUDUNG EKSPRES ROPOL PLAIN COTTON #RPX

Assalammualaikum WBT,
Kali ni taknak ckp bnyk2 sbb ropol jgk..hehe..
tudung ekspres ropol plain...cantik sgt color2 nyer...
rugi tak beli tau... ;)
Nak dekat Raya Haji ni kan...haaa...
Cepat2 pilih....

Mohon kerjasama semua kalau dah confirm nak, baru la isi form yer..
Jgn le main2 plak order tu.... serious buyer jer k!!!

Material : 100% cotton
Size : M (tutup dada)

Price : RM43 aje...=)

 RPX 01 (Black/Hijau)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

 RPX 02 (Black/Biru canteeekkk...=)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

 RPX 03 (Black/Purple)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

 RPX 04 (Dark brown/Light Brown)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

 RPX 05 (Cream/Light brown)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

 RPX 06 (Dark grey/Light brown)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

RPX 07 (Cream/Purple kusam)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

0 comments:

Post a Comment

 
Blog Design by Delicious Design Studio