* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Monday, October 24, 2011

SYRIA POLOS LACE #SPL

As salam semua...

New collection dr kami...


Syria polos lace...
Sbb ade jahitan lace cmni..


Cantik kan? Ni pon design ala Pearl haya jugak tau..
Kalau nk beli brand tu mmg mahal le sesgt...hehe...
Syria polos lace ni special tang awning nye..material nye denim tau...bila pakai nmpk mcm pakai tudung yg ada hard awning plak sbb kain nya agak tebal sikit so totally mmg tak melekap...=)
Colour2 nye pon menarik sgt....


Saiz : M

Price : RM45

 SPL 01 (Dark blue)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

 SPL 02 (Dark brown)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

 SPL 03 (Light blue)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

 SPL 04 (Mustard Yellow)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

 SPL 05 (Mustard Yellow - beza awning dgn SPL04 )
Status : OUT OF STOCK..Sori...

 SPL 06 (Kelabu asap)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

 SPL 07 (Kelabu asap-beza jahit tepi dgn SPL06)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

SPL 08 (Pinang masak)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

 SPL 09 (Pink cntikk)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

 SPL 10 (Maroon)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

 SPL 11 (Hijau ni jarang sgt jumpe..)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

 SPL 12 (Grey)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

 SPL 13 (Grey-beza jahit tepi dgn SPL12)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

 SPL 14 (Light green..cntik)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

SPL 15 (Dark grey)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

0 comments:

Post a Comment

 
Blog Design by Delicious Design Studio