* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Friday, October 28, 2011

SYRIA POLOS EMBOSSED COTTON #KK

As salam...
Terkejut tak??? ni namanya org yg bercuti tp mcm tak bercuti kan?? ;)
Sbb tak sabar sgt nk update design baru ni...
Sanggup tahan mata ni...sbb ramai yg suruh cepat update nk pakai raya haji nnt...;)
Demi customer2 yg disayangi...

Tadaaa....

Keluar balik syria embossed cotton ni...ade corak baru jgk...
Cantik2 la semua pendek kata....
Kalau dpt tgk live material nye mmg eksklusif sgt...mmg tak dpt beli kt mane2.=)

Peringatan :
Hanya untuk mereka2 yg SERIOUS hendak membeli shj yer...
Pastikan anda check email anda dalam masa 24 jam selepas menghantar ORDER FROM...

Disebabkan sy tgh bercuti ni, so sy on off ye...agak lmbt sikit utk reply order dsb tp sy pasti cuba secepat yg mungkin utk bg feedback..tq!!


Hepy Shopping ya dearie!!!!


Material : Fully Cotton
Size : M (tutup dada)

Price Raya Aidiladha : RM39 =)



 KK 01 (Black/Hijau pucuk..cun sgt yg ni)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

 KK 02 (Black/Grey =)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

 KK 03 (Soft grey)
Status : OUT OF STOCK..Sori...
 KK 04 (Black Rose... suke3)
Status : OUT OF STOCK..Sori...


KK 05 (Medium grey...sgttt cantik...)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

1 comments:

syurah said...

salam yana,
saya nak order :
~KK02-1PC
~KK04-1PC
Dah submit form pls check & revert.
t. kasih.

Post a Comment

 
Blog Design by Delicious Design Studio