* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Wednesday, October 12, 2011

GIVEAWAY INDIANA BOUTIQUE


Anda kreatif??
Nak hadiah best2??



Hehe...senang je dgn join giveaway Indiana Boutique..=)

Klik banner bwh ni yer...sila baca syarat-syarat penyertaan dgn teliti ok darl2?? =)


Jgn segan2...join je k....
Mane tau nasib anda baik kan...haaa..=)

22 comments:

dali said...

hai yana..ni diana melaka..jemput dtg blog http://dakdiana.blogspot.com/2010/12/dejavu-seorang-ibu.html..post ni sgt special sbb saya buat utk bff saya yg depressed jadi seorang ibu, dan juga utk diri saya..i love ur blog..bye

Snazzy Naz said...

kreatif dari segi pe? cerita psl blog indiana ni ke? Tak jelas kat situ syarat2nya.

Yanna said...

Diana : ok dear...tak sbr nk gi tgk ni..

Snazzy : tak kisah sis dr segi ape pon, nk promote ke, nk citer psl produk kami ke, atau sis sendiri penah beli ke, tak kisah sis..=)

Yanna said...

opss..sori diana...entri ni mesti mengenai indiana boutique ye....=)

mimie.. said...

emm sy mtk izin copyright gmbr dr blog kak yanna tuk join ga ni ye.. ^_^

Yanna said...

mimie : ok dear...no prob...sure..=)

mimie.. said...

okey sis tenkiu..
sy join yer ^_^

http://mrsfadzlyana.blogspot.com/2011/10/giveaway-indiana-boutique.html

faizah abdul samad said...

saya join:)
http://megotstorythatcalledhistory.blogspot.com/2011/10/indiana-boutique-giveaway.html

Yanna said...

mimie : tqvm dear.. =)
Faizah : orait darl... ;)

ade jgk yg segan nk komen cni email link pon boleh yer...hehe....

e k i n ♥ y u s r i said...

kak yana,ekin join yer
saje cube2

http://queen-of-colors.blogspot.com/2011/10/giveaway-indiana-boutique.html

Yanna said...

ekin : ok ekin..yakin jer....takpe...thnz ye...nnt akk gi tgk yer...

.:QiLaH:. said...

aslmkum kak...
qilah dah join ye ^_^
qilah ada amik gambar akk kat cnie utk buat entry nie...minta maaf ye kak sbb x bgth dlu...

http://gacontestku.blogspot.com/2011/10/giveaway-indiana-boutique.html

Yanna said...

Salam dear Qilah..

ok..no prob dear..thnx....noted...nnt apa2 akk update ye...;)

mama irfan said...

Salam.. Mama irfan join last minute
Harap diterima...

http://mamalurveirfan.blogspot.com/2011/10/giveaway-indiana-boutique.html?m=1

ainie yusof said...

join

http://daricahayamataku.blogspot.com/2011/10/giveaway-indiana-boutique.html

PinkUmmi said...

join

http://pinkummi.blogspot.com/2011/10/giveaway-indiana-boutique.html

Nida said...

As-salam..

Kak Nida turut serta.. moga ada rezeki... ameeeeennn

http://alongnidar.blogspot.com/2011/10/giveaway-indiana-boutique.html

id follower: Nida

p/s: Maaf ye Yanna, Kak Nida ada ambil beberapa gambar dari sini utk tujuan entri kontes...

tq:)

Nani said...

Salam... nani mencuba nasib =]

http://litelitecra2y.blogspot.com/2011/10/giveaway-indiana-boutique.html

sorry! Nani ambik gmbar tnpa kebenaran.

Syai Sipot said...

Salam.

Fuh fuh fuh.
belum pukul 12 lagi.

saya nak mencuba nasib.
;)

hee.

ini link yer.
jemput singgah.

http://syailakan.blogspot.com/2011/10/ga-by-indiana-boutique.html

Ok bai.

;)

Zie said...

alamak dah tutup lah ... nape cepat sangat? hehehe

tiefazatie said...

alo..dh terlepas nie..huuu

Yanna said...

Tq darl2.... nnt sy update ye utk pemenang2 nyer...=)

Post a Comment

 
Blog Design by Delicious Design Studio