* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Monday, October 31, 2011

GIVEAWAY INDIANA BOUTIQUE

Haaa....
Contest Giveaway Indiana Boutique ni dah tamat yer....
Bnyk juga penyertaan yg sy terima...;)
Thnx sgt2 kpd semua contestants....
Semua mmg sgt kreatif... ada yg juri baca terus jatuh cinta...ngeee...

Senarai pemenang akan diumumkan selepas Hari Raya Aidiladha ye...
Hadiah pon best2...hopefully semua suka....

So, kita tgk sapa gerangannya nnt k..

Thnx darl ;)

Regards,
Yanna





Sunday, October 30, 2011

SYRIA POLOS HUMAIRA #RLC




As salam semua..
Berjumpa lagi kita kali ni dgn design baru tau...
sekarang ni mostly stok yg dikeluarkan adalah terhad n non-restockable...
So, mmg rugi kalau tak dpt grab utk koleksi...;)

Syria Polos Humaira ni design ropol jugak cuma ada sedikit kelainan dengan gabungan lycra printed yg cantik...
paling suke tgk ropol nye sbb sgt kemas =)

Ada 8 jenis corak utk dipilih......



Size :  M (tutup dada)

Price : RM50




 RLC 01 (Hijau ni cantik sgttt...)
Material:
Printed (Lycra)
Plain (Cotton Lycra)
Status : OUT OF STOCK..Sori...


 RLC 02 (Hijau ni pon cantik sgttt...)
Material:
Printed (Lycra)
Plain (Cotton)
Status : OUT OF STOCK..Sori..


 RLC 03 (Dark brown dot...ngeeeee)
Material:
Printed (Lycra)
Plain (cotton)
Status : OUT OF STOCK..Sori..


 RLC 04 (Light brown...suke corak ni)
Material:
Printed (Lycra)
Plain (Cotton)
Status : OUT OF STOCK..Sori..


 RLC 05 (Dark grey - abstrak)
Material:
Printed (Lycra)
Plain (Cotton)
Status : OUT OF STOCK..Sori..


 RLC 06 (Biru cantik....dot lg..geram3)
Material:
Printed (Cotton)
Plain (Cotton)
Status : OUT OF STOCK..Sori..


 RLC 07 (Biru cantik jgk...)
Material:
Printed (Lycra)
Plain (Cotton)
Status : OUT OF STOCK..Sori...


RLC 08 (Deep pink.... ;)
Material:
Printed (Lycra)
Plain (Cotton)
Status : OUT OF STOCK..Sori...


Friday, October 28, 2011

PENGUMUMAN


Hi all....

Saya ada update design baru


Cepat2 order kalau berkenan yer...Booking within 24hrs only!!!

Sy sedang bercuti dan sy tau semua dah maklum mengenai perkara ni yer..
So, sy on off utk reply order n email..
Sy akan reply secepat yg mungkin tau..dun worry..
Hope jgn order thru SMS ye sbb nnt ada order yg lupa plak tgh bercuti ni..

Tq guys!!!

HepY SHoPpiNg!!!!


Regards,

 Yanna ;)

SYRIA POLOS MIA #MIA


Kali ni syria polos juga ada ropol tp kedudukan ropol nye bukan keliling tudung yer...
So, sy bg nama syria polos Mia...utk senang ingat...;)

Dah pakai cun plak design ni....hehe...
utk yg tak berapa suke crowded ropol keliling boleh la pilih yg ni...;)

Material : 
Cotton (Body n Awning)
Chiffon (Ropol)

Size : M

Price : RM43

 Mia 01 (Dark Blue =)
Status : OUT OF STOCK..Sori...


 Mia 02 (Grey - polka dot chiffon)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

 Mia 03 (Grey - Leopard chiffon)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

Mia 04 (Light Blue Tourqoise - polka dot chiffon)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

Mia 05 (Light Blue Tourqoise - Leopard chiffon)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

Mia 06 (Blue)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

Mia 07 (Pink - polka dot chiffon)
Status : OUT OF STOCK..Sori...


Mia 08 (Pink - Chiffon Pelangi)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

SYRIA POLOS EMBOSSED COTTON #KK

As salam...
Terkejut tak??? ni namanya org yg bercuti tp mcm tak bercuti kan?? ;)
Sbb tak sabar sgt nk update design baru ni...
Sanggup tahan mata ni...sbb ramai yg suruh cepat update nk pakai raya haji nnt...;)
Demi customer2 yg disayangi...

Tadaaa....

Keluar balik syria embossed cotton ni...ade corak baru jgk...
Cantik2 la semua pendek kata....
Kalau dpt tgk live material nye mmg eksklusif sgt...mmg tak dpt beli kt mane2.=)

Peringatan :
Hanya untuk mereka2 yg SERIOUS hendak membeli shj yer...
Pastikan anda check email anda dalam masa 24 jam selepas menghantar ORDER FROM...

Disebabkan sy tgh bercuti ni, so sy on off ye...agak lmbt sikit utk reply order dsb tp sy pasti cuba secepat yg mungkin utk bg feedback..tq!!


Hepy Shopping ya dearie!!!!


Material : Fully Cotton
Size : M (tutup dada)

Price Raya Aidiladha : RM39 =)



 KK 01 (Black/Hijau pucuk..cun sgt yg ni)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

 KK 02 (Black/Grey =)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

 KK 03 (Soft grey)
Status : OUT OF STOCK..Sori...
 KK 04 (Black Rose... suke3)
Status : OUT OF STOCK..Sori...


KK 05 (Medium grey...sgttt cantik...)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

Wednesday, October 26, 2011

HIJAB ARIANA III #RPC

As salam semua...

Mlm ni update utk sambungan kod RPC ye..
Ada 2 color baru....
Selamat menjamu mata...hehe....=)
Sape cepat die dpt yer...mcm biase, stok tak bnyk..hehe....=)

Peringatan : 
Kami bercuti ye bermula Jumaat (28 Okt - 1 Nov 2011). So, pos beroperasi semula 2 Nov 2011. Kalau nk cepat tudung sampai, make sure payment sebelum Jumaat pagi ye..harap maklum...tq darl2 sekalian..





Size : M

Price : RM50

 RPC 15 (Dark blue)
Status : OUT OF STOCK..Sori...


RPC 16 (Light Brown)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

Monday, October 24, 2011

UPDATE!!!


Morning all...
Semlm ada update 3 jenis tudung tau...collection hari raya haji =)
 


So, mana2 yg berkenan terus grab ye sbb stok limited..

Sy juga nk inform yg kami akan bercuti bermula 28hb Oktober - 1 November 2011.
Sehubungan dengan itu, untuk yg nk order atau yg dah order boleh buat pembayaran sebelum Jumaat ni ye so boleh pos sebelum kami bercuti..
Takut nnt nk pakai raya ke kan..hehe.... 

Emel dan order akan di balas sperti biasa cuma urusan pos shj akan beroperasi semula pada 2hb November 2011.

HePy ShopPinG!!!

Harap maklum.

SYRIA POLOS LACE #SPL

As salam semua...

New collection dr kami...


Syria polos lace...
Sbb ade jahitan lace cmni..


Cantik kan? Ni pon design ala Pearl haya jugak tau..
Kalau nk beli brand tu mmg mahal le sesgt...hehe...
Syria polos lace ni special tang awning nye..material nye denim tau...bila pakai nmpk mcm pakai tudung yg ada hard awning plak sbb kain nya agak tebal sikit so totally mmg tak melekap...=)
Colour2 nye pon menarik sgt....


Saiz : M

Price : RM45

 SPL 01 (Dark blue)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

 SPL 02 (Dark brown)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

 SPL 03 (Light blue)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

 SPL 04 (Mustard Yellow)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

 SPL 05 (Mustard Yellow - beza awning dgn SPL04 )
Status : OUT OF STOCK..Sori...

 SPL 06 (Kelabu asap)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

 SPL 07 (Kelabu asap-beza jahit tepi dgn SPL06)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

SPL 08 (Pinang masak)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

 SPL 09 (Pink cntikk)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

 SPL 10 (Maroon)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

 SPL 11 (Hijau ni jarang sgt jumpe..)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

 SPL 12 (Grey)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

 SPL 13 (Grey-beza jahit tepi dgn SPL12)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

 SPL 14 (Light green..cntik)
Status : OUT OF STOCK..Sori...

SPL 15 (Dark grey)
Status : OUT OF STOCK..Sori...
 
Blog Design by Delicious Design Studio