PENTING!!

PENTING!!
Assalammualaikum :) FRIENDLY REMINDER, Kami masih membuat pengeposan barang sehingga 25hb Julai 2014 (Jumaat). Bagi anda yang telah membuat tempahan dan ingin menerima parcel/item sebelum Hari raya Aidilfitri, sila jelaskan pembayaran selewat-lewatnya pada 22hb Julai 2014 (Selasa) jam 11 pagi. Ini adalah berikutan notis yang telah di tetapkan oleh pihak Poslaju Malaysia. Parcel yang di pos selepas 22hb Julai, akan diterima selepas cuti Hari Raya iaitu bermula 30hb Julai 2014. Harap maklum. Terima kasih :) .

PENTING!!

PENTING!!
Assalammualaikum :) FRIENDLY REMINDER, Kami masih membuat pengeposan barang sehingga 25hb Julai 2014 (Jumaat). Bagi anda yang telah membuat tempahan dan ingin menerima parcel/item sebelum Hari raya Aidilfitri, sila jelaskan pembayaran selewat-lewatnya pada 22hb Julai 2014 (Selasa) jam 11 pagi. Ini adalah berikutan notis yang telah di tetapkan oleh pihak Poslaju Malaysia. Parcel yang di pos selepas 22hb Julai, akan diterima selepas cuti Hari Raya iaitu bermula 30hb Julai 2014. Harap maklum. Terima kasih :) .
* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

CLEARANCE SALE - Sticky post

Saturday, September 17, 2011

TUDUNG EKSPRES COTTON HOOD ALA YUNA






Salam ahad utk semua....=)
Tudung hood ala Yuna....sbb ade hood kt belakang tu...
Material cotton nye pon sgtttt best....
Kat butiknye almost dalam RM50++ tau....
Ada tambahan aksesori plate button lg.

Stok pon sgt limited yer....
(Nk borong pon ade =)

Material : 100% soft cotton
Size : M (tutup dada)

Price Indiana Boutique : RM40 je....=)



 YH 01 (Orange/Dark brown) - SOLD OUT!!!

 YH 02 (Dark brown/Orange) - SOLD OUT!!!

 YH 03 (Blue/Dark blue) - SOLD OUT!!!

 YH 04 (Dark blue/Light blue) - SOLD OUT!!!

 YH 05 (Light pink/Pink belacan) - SOLD OUT!!!

 YH 06 (Yellow mustard/hijau cantikk) - SOLD OUT!!!

 YH 07 (Pink/Medium purple) - SOLD OUT!!!

 YH 08 (Sweet peach/orange) - SOLD OUT!!!

 YH 09 (Belacan kotor/Pink) - SOLD OUT!!!

 YH 10 (Deep belacan/medium purple) - SOLD OUT!!!

YH 11 (Light Blue/Dark blue) - SOLD OUT!!!

1 comments:

fuza daus said...

kak,ade lg tak tudung ni...??sy sgt mencari tudung ni...saya penah jumpe tudung y lebih kurang cantek same mcm ni..tp sgt la mahal..y ni,cantek dan berpatutan harganya...

Post a Comment

Follow by Email - Nak tau Latest Update?? jom follow...

 
Blog Template by Delicious Design Studio