* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

CUTI

CUTI

Saturday, September 17, 2011

TUDUNG EKSPRES COTTON HOOD ALA YUNA






Salam ahad utk semua....=)
Tudung hood ala Yuna....sbb ade hood kt belakang tu...
Material cotton nye pon sgtttt best....
Kat butiknye almost dalam RM50++ tau....
Ada tambahan aksesori plate button lg.

Stok pon sgt limited yer....
(Nk borong pon ade =)

Material : 100% soft cotton
Size : M (tutup dada)

Price Indiana Boutique : RM40 je....=)



 YH 01 (Orange/Dark brown) - SOLD OUT!!!

 YH 02 (Dark brown/Orange) - SOLD OUT!!!

 YH 03 (Blue/Dark blue) - SOLD OUT!!!

 YH 04 (Dark blue/Light blue) - SOLD OUT!!!

 YH 05 (Light pink/Pink belacan) - SOLD OUT!!!

 YH 06 (Yellow mustard/hijau cantikk) - SOLD OUT!!!

 YH 07 (Pink/Medium purple) - SOLD OUT!!!

 YH 08 (Sweet peach/orange) - SOLD OUT!!!

 YH 09 (Belacan kotor/Pink) - SOLD OUT!!!

 YH 10 (Deep belacan/medium purple) - SOLD OUT!!!

YH 11 (Light Blue/Dark blue) - SOLD OUT!!!

1 comments:

fuza daus said...

kak,ade lg tak tudung ni...??sy sgt mencari tudung ni...saya penah jumpe tudung y lebih kurang cantek same mcm ni..tp sgt la mahal..y ni,cantek dan berpatutan harganya...

Post a Comment

Follow by Email - Nak tau Latest Update?? jom follow...

 
Blog Template by Delicious Design Studio