* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Saturday, July 23, 2011

SYRIA CHIFFON PLAIN 2 LAYER

Tudung raya lg...=)
Tudung chiffon plain 2 layer yg simple n still lo0k gojez bila pakai....
Bila keluarkan tudung siti dulu ada yg ckp terlalu sarat..so, sy keluarkan sy simple mcm ni..
sgt sesuai utk semua event....=)

Kelebihan syria ni pastinya jahitan yg sgt cantik, kainnya chiffon jorjet yg tak perlu korang nk pening2 dry clean segala...boleh je basuh mcm biasa...
Saiz nya M cover belakang n depan, so kalau angin tiup2 takde le terangkat2...hehe...
Kali ni jual syria ni outer shj yer..
Boleh pakai dgn inner biase, inner berawning, inner neck covered denim/cotton.
So, kalau sape2 yg nk beli 1 set dgn inner neck denim S black boleh mention kt form yer..

Material : Chiffon jorjet
Saiz : M

Price : RM40
Price with inner neck : RM60 / 1 set
(Harga tidak termasuk inner neck n postage ye)

Colour may different from actual due the camera flash





 SCP 01 (Dark grey) - OUT OF STOCK!!

 SCP 02 (Black..color selamat =) - OUT OF STOCK!!

 SCP 03 (Very light grey) - OUT OF STOCK!!

 SCP 04 (Off white) - OUT OF STOCK!!

 SCP 05 (Brown) - OUT OF STOCK!!

 SCP 06 (Dark brown) - OUT OF STOCK!!

 SCP 07 (Purple kusam..cntikk) - OUT OF STOCK!!

 SCP 08 (Light pink) - OUT OF STOCK!!

 SCP 09 (Orange) - OUT OF STOCK!!

 SCP 10 (Merah hati) - OUT OF STOCK!!

 SCP 11 (Light purple) - OUT OF STOCK!!

 SCP 12 (Light blue) - OUT OF STOCK!!

SCP 13 (Hijau lumut..nice color...) - OUT OF STOCK!!

3 comments:

Anonymous said...

knp sold aout je semua...x update stok kew????

Anonymous said...

Hope u can restock. pls........

Syibly... said...

salam....saya teringin nak beli tudung2 jenis begini tapi dah habis semuanya yer :( in case restock plz hubungi saya okay :D

alsyibly1981@yahoo.com

Post a Comment

 
Blog Design by Delicious Design Studio